SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan News wong Teknologi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Facebook: Apa jenenge?

Facebook: Apa jenenge?
Facebook: Apa jenenge?
ditulis dening Harry Johnson

Rebranding kasebut bakal nyedhiyakake aplikasi media sosial Facebook minangka salah sawijining produk ing sangisore perusahaan induk, sing uga bakal ngawasi klompok kayata Instagram, WhatsApp, Oculus lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dhiskusi babagan pangowahan jeneng Facebook bakal ditindakake ing konferensi Connect tahunan perusahaan ing 28 Oktober.
  • Facebook ngadhepi pengawasan pemerintah ing Amerika Serikat babagan praktik bisnis sing dipertanyakan.
  • Facebook ora gelem menehi komentar babagan warta kasebut, sing diarani "desas desus lan spekulasi".

Kepala Eksekutif Raksasa media sosial AS Facebook Inc, Mark Zuckerberg, ngrencanakake arep nggawe jeneng perusahaan kasebut kanthi jeneng anyar minggu ngarep, sawijining sumber kanthi informasi langsung babagan laporan perkara kasebut.

Dhiskusi babagan pangowahan jeneng bakal ditindakake ing konferensi Connect tahunan perusahaan ing 28 Oktober.

Kanggo nanggepi warta pangowahan jeneng potensial, Facebook bentuke sing "ora ana komentar" sing diarani "desas desus utawa spekulasi".

Warta sing ganti jeneng teka nalika Facebook ngadhepi pengawasan pemerintah ing Amerika Serikat babagan praktik bisnis sing dipertanyakan.

Anggota legislatif AS saka partai Demokrat lan Republik uga ngunggahake perusahaan kasebut, nggambarake nesu ing Kongres Facebook.

Miturut sumber kasebut, rebranding kasebut bakal nyedhiyakake aplikasi media sosial Facebook minangka salah sawijining produk ing sangisore perusahaan induk, sing uga bakal ngawasi klompok kaya Instagram, Tampilan, Oculus lan liya-liyane.

Ora umum ing Silicon Valley manawa perusahaan ngganti jeneng nalika njaluk ngembangake layanane.

Google nggawe Alphabet Inc minangka perusahaan induk ing 2015 kanggo ngembangake bisnis telusuran lan pariwara, kanggo ngawasi macem-macem usaha liyane wiwit saka unit kendaraan otonom lan teknologi kesehatan nganti nyedhiyakake layanan internet ing wilayah sing adoh.

Langkah kanggo nggawe jeneng uga bakal nggambarake fokus Facebook kanggo nggawe metaverse, donya online sing masarakat bisa nggunakake macem-macem piranti kanggo mindhah lan komunikasi ing lingkungan virtual, miturut laporan kasebut.

Facebook wis nandur modhal ing kasunyatan virtual (VR) lan kasunyatan ditambah (AR) lan arep nyambung meh telung milyar pangguna liwat sawetara piranti lan aplikasi. Dina Selasa, perusahaan kasebut ngumumake rencana nggawe 10,000 lapangan kerja ing Uni Eropa sajrone limang taun sabanjure kanggo mbantu nggawe metaverse.

Zuckerberg wis ngobrol babagan metaverse wiwit Juli nalika ujar manawa kunci masa depan Facebook yaiku konsep metaverse - gagasan manawa pangguna bakal urip, makarya lan olahraga ing jagad maya iki. Headset lan layanan realita virtual Oculus perusahaan minangka bagean instrumental kanggo nyadari visi kasebut.

Tembung sing apik banget, pisanan digawe ing novel dystopian telung puluh taun kepungkur, wis dirujuk dening perusahaan teknologi liyane kayata Microsoft.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar