SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor India Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Saint Kitts lan Nevis Breaking News Warta Breaking Afrika Selatan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Kitts & Nevis mungkasi watesan perjalanan udara saka India lan Afrika Selatan

Kitts & Nevis mungkasi watesan perjalanan udara saka India lan Afrika Selatan.
Kitts & Nevis mungkasi watesan perjalanan udara saka India lan Afrika Selatan.
ditulis dening Harry Johnson

Kaya sing diumumake tanggal 29 Mei 2021, para plancong sing divaksinasi mung bakal diijini mlebu Federasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kitts & Nevis nampani para wisatawan internasional sing divaksinasi saka India lan Afrika Selatan.
  • Mbusak watesan lelungan ing India lan Afrika Selatan saiki konsisten karo watesan larangan para plancong saka Inggris tanggal 1 September 2021.
  • Watesan perjalanan St. Kitts & Nevis isih tetep kanggo para turis internasional saka Brasil. 

Kitts & Nevis nampani para plancong internasional sing divaksinasi saka India lan Afrika Selatan kanthi tanggal 18 Oktober 2021, ngilangi watesan kanggo para plancong saka rong tujuan kasebut. Mbusak watesan lelungan ing India lan Afrika Selatan saiki konsisten karo watesan larangan para plancong saka Inggris tanggal 1 September 2021, lan selaras karo momentum kenaikan tarif vaksinasi ing Federasi. Watesan lelungan tetep ditrapake kanggo para turis internasional saka Brasil.  

Antarane populasi diwasa saka St. Kitts & Nevis, 77.4% wis nampa siji dosis saka vaksin AstraZeneca / Oxford, kanthi 70.3% saka populasi diwasa sing divaksinasi kabeh; ing antarane bocah-bocah lan bocah-bocah umur 12 - 17, 10.9% sing nampa dosis pertama vaksin Pfizer / BioNTech kanthi 6.8% nampa rong dosis. (Statistik tanggal 19 Oktober 2021).

Efektif tanggal 7 Oktober 2021, "Liburan ing Tempat" dikurangi dadi 24 jam, kanthi tes kedatangan RT PCR sing dibutuhake dijupuk ing lokasi hotel lan akomodasi "Disetujoni Perjalanan". Asil tes bakal kasedhiya sajrone "Liburan ana ing Tempat" 24 jam. Pelancong sing duwe asil tes negatif bisa uga integral dadi Federasi sawise 24 jam wis kliwat lan nikmati pengalaman sing akeh St. Kitts & Nevis nawakake kalebu, mangan ing restoran, ngalami pengalaman ing salah sawijining bar pantai lokal ing "The Strip," ngunjungi atraksi unik lan khas, lelayaran ing perairan sing bening, mlaku-mlaku ing gunung geni, blanja pasar kerajinan lokal utawa mung nengsemake ing salah sawijining pantai.

Kaya sing diumumake tanggal 29 Mei 2021, para plancong sing divaksinasi mung bakal diijini mlebu Federasi.

  • Pengecualian kasedhiya kanggo Warga lan Warga Federasi St. Kitts lan Nevis lan bocah-bocah ing umur 18 taun karo wong tuwa utawa biyung sing divaksinasi.
  • Kabeh Protokol lan Syarat Perjalanan sing isih ana ing Federasi St. Kitts & Nevis, kalebu pengajuan asil tes negatif saka tes RT PCR 72 jam sadurunge teka.

Wong sing lelungan dianggep divaksinasi kanthi lengkap sawise rong minggu wiwit nampa dosis kaping pindho saka rong seri vaksin dosis (Pfizer / BioNTech, Moderna, AstraZeneca / Oxford, Sinopharm utawa Sinovac), utawa rong minggu sawise nampa vaksin dosis siji ( Johnson & Johnson). Campuran vaksin sing disetujoni kanggo St. Kitts lan Nevis ditampa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar