SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Pasar omah cerdas global bakal tuwuh dadi $ 137.9 milyar sajrone 5 taun ngarep

ditulis dening Harry Johnson

Zion Market Research nerbitake laporan riset anyar kanthi judhul "Pasar Smart Home - Miturut Produk (Smart Kitchen, Security & Access Control, Lighting Control, Home Health, HVAC Control, lan liya-liyane): Perspektif Industri Global, Analisis lan Ramalan Komprehensif, 2020- 2026 ". Miturut laporan kasebut, ukuran pasar omah cerdas wis diarepake bakal tekan USD 137.9 milyar nganti 2026 saka USD 85.6 milyar ing taun 2021, ing CAGR 10.4% sajrone periode ramalan.

Print Friendly, PDF & Email

Zion Market Research nerbitake laporan riset anyar kanthi judhul "Pasar Smart Home - Miturut Produk (Smart Kitchen, Security & Access Control, Lighting Control, Home Health, HVAC Control, lan liya-liyane): Perspektif Industri Global, Analisis lan Ramalan Komprehensif, 2020- 2026 ". Miturut laporan kasebut, ing pasar omah sing cerdas ukuran samesthine bakal tekan USD 137.9 milyar ing taun 2026 saka USD 85.6 milyar ing 2021, kanthi CAGR 10.4% sajrone periode ramalan.

Minangka analis ing Sion Market Research, panguat utama kanggo pasar omah kanthi cerdas kalebu nambah kesadaran ing antarane pangguna babagan konsumsi energi, nambah penghasilan pakai ing negara-negara berkembang, nambah populasi sing wis tuwa, lan program pamrentah. Loro saka iku, tambah akeh panjaluk kanggo perawatan kesehatan ing omah nyengkuyung pangembangan pasar omah sing cerdas. Saliyane, siklus panggantos piranti dawa lan biaya sing larang karo panjaluk pangguna diwatesi minangka tantangan utama kanggo nyuda pasar omah sing cerdas saka ganti menyang tahap adopsi massal saka tahap adopsi awal.

Nanging, produk anyar sing diluncurake dening para pelaku pasar nambah persaingan saengga bisa ningkatake pangembangan pasar omah sing cerdas. Contone, ing wulan Agustus 2018, Philips Hue ngumumake sawetara lampu cerdas anyar sing nyurung pangembangan pasar omah cerdas global.

Segmentasi pasar omah cerdas ditindakake adhedhasar wilayah lan produk. Segmen produk ing pasar omah cerdas yaiku perawatan kesehatan ing omah, pawon cerdas, kontrol HVAC, kontrol lampu, lan liya-liyane. Kontrol cahya entuk pangsa paling gedhe ing pasar omah kanthi pintar amarga panggunaan listrik mudhun ing omah. Sensor lampu ngatur intensitas cahya gawean miturut intensitas cahya alami, mula nyuda panggunaan tenaga lan nambah pasar omah sing cerdas.

Amerika Utara entuk bagean paling gedhe ing pasar omah cerdas amarga tambah akeh populasi lan permintaan panjaluk kesehatan omah saya tambah. Eropa minangka pasar omah cerdas utama liyane sing mburu Amerika Utara. Inisiatif pamrentah ing Amerika Utara ngemot jarak adoh saka meter tenaga, gas, lan banyu supaya gampang mlebu ing kothak cerdas. Ngirit energi & biaya, populasi tuwa, kenyamanan, keamanan, inisiatif pamrentah, lan emisi karbon suda minangka panguat utama sing nyurung pangembangan pasar omah kanthi cerdas ing taun-taun mbesuk. Asia Pasifik uga direncanakake kanggo nuduhake pembangunan sing penting ing pasar omah pintar ing taun ngarep.

Perusahaan terkenal ing pasar omah cerdas yaiku Siemens AG, Legrand, Ingersoll-Rand plc, Johnson Controls Inc., Acuity Brands, Inc., Schneider Electric SE, United Technologies Corporation, ABB Ltd., Nest Labs, Inc., Samsung Electronics Co, Ltd, Crestron Electronics, lan Honeywell International Inc. Pemain kasebut dituntut nambah pasar ngarep cerdas global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar