SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

2021 Produsen Utama ing NYC Putih Label Expo taun dianugerahi GVB Biopharma

ditulis dening Harry Johnson

GVB Biopharma, pimpinan produksi bahan aktif cannabinoid sing diturunake hemp lan formulasi produk label putih, ngumumake dina iki yen dheweke wis dadi Produsen Utama Tahun iki ing Pameran Label Putih Kota New York ing taun 2021. Acara kasebut, dianakake saben taun nalika musim gugur, tumindak minangka pameran utama lan pertunjukan sumber kanggo pengecer online terkemuka.

Print Friendly, PDF & Email

GVB Biopharma, pimpinan produksi bahan aktif cannabinoid sing diturunake hemp lan formulasi produk label putih, ngumumake dina iki yen dheweke wis dadi Produsen Utama Tahun iki ing Pameran Label Putih Kota New York ing taun 2021. Acara kasebut, dianakake saben taun nalika musim gugur, tumindak minangka pameran utama lan pertunjukan sumber kanggo pengecer online terkemuka.

Penghargaan kasebut ngakoni produsen produk label putih sing luar biasa, sing ngidini rebranding dening pihak katelu. White Label Expo njlèntrèhaké telung kritéria pilihan kanggo panampa Penghargaan Produsen Utama ing Taun: hubungan sing dipercaya karo klien, sistem kontrol kualitas sing unggul ing industri lan pengalaman pelanggan sing lancar. Telung finalis dipilih, lan GVB Biopharma dipilih dadi pemenang ing luwih saka 400 perusahaan sing memenuhi syarat. Penghargaan kasebut minangka salah sawijining patang penghargaan industri sing diwenehake kanggo kinerja sing luar biasa ing bidang manufaktur, inovasi produk, layanan lan label pribadi.

"Kita kerja keras kanggo maju industri kanthi produk inovatif lan standar kepatuhan sing luwih dhuwur," ujare Phillip Swindells, Chief Executive Officer GVB Biopharma. Perusahaan kasebut diakoni ing White Label Expo kanggo model manufaktur lan pamrosesan groundbreaking, sing nggawe standar industri anyar kanggo kontrol kualitas lan integritas operasional.

Kekuwatan ukuran kepatuhan GVB Biopharma lan standar kualitas produk wis dadi salah sawijining jeneng sing paling dihormati ing industri cannabinoid hemp. Bebarengan karo fasilitas canggih kanggo pangolahan rami ing Oregon, operasi manufaktur produk konsumen label putih ing Las Vegas, lan kantor penjualan nasional ing Los Angeles, Chicago, Denver lan South Florida, GVB wis nduduhake kapasitas kanggo tuwuh gedhe . Jangkauan nasional lan global sing akeh ngidini bisa nyukupi panjaluk ganja ganja lan dadi mitra industri sing penting kanggo para pengusaha lan merek sing nyukupi kabutuhan pasar iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar