SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Pangiriman truk bertenaga Cummins pisanan menyang Sewa Truk Penske sing dielingi karo Truk Hino

ditulis dening Harry Johnson

Sadurungé taun iki, Hino ngumumake tujuane kanggo ngasilake truk Hino tugas menengah lan abot kanthi mesin Cummins sing didol ing Amerika Utara ing pungkasan taun 2021. tandurane ing Mineral Wells, WV minangka wiwitan produksi nambah.

Print Friendly, PDF & Email

Sadurungé taun iki, Hino ngumumake tujuane kanggo ngasilake truk Hino tugas menengah lan abot kanthi mesin Cummins sing didol ing Amerika Utara ing pungkasan taun 2021. tandurane ing Mineral Wells, WV minangka wiwitan produksi nambah.

"Kita mbukak lawang pabrik fasilitas anyar ing Wells Mineral sawetara taun kepungkur kanggo ndhukung konfigurasi permintaan lan tambah produk. Saiki, kita bisa nggunakake kemampuan manufaktur sing canggih supaya inovatif lan nyukupi kabutuhan para pelanggan. Apik banget kanggo ndeleng inovasi pisanan kasebut menyang Penske Truck Leasing sing wis dadi mitra suwene Hino Trucks.,” ujare Bob Petz, Wakil Presiden Penjualan Kendaraan lan Suku Cadang kanggo Truk Hino.

Anggota Truk Hino lan Cummins lagi siyap nalika nampilake Paul Rosa, Wakil Presiden Senior Pengadaan lan Perencanaan Armada kanggo Penyewaan Truk Penske, kanthi kunci truk pertama.

"Kita duwe hubungan sing wis suwe karo Hino lan dheweke wis dadi pemasok truk kualitas sing dipercaya ing sewa truk lan armada rental truk luwih saka rong puluh taun. Kita ngarep-arep bisa nggabungake kendharaan iki menyang armada lan terus ngapresiasi dhukungan sing diwenehake Hino, "jarene Rosa.

"Integrasi cepet mesin Cummins B6.7 lan L9 menyang truk Seri Hino L & XL minangka bukti keluwesan lan kolaborasi ing antarane tim kita," ujare Amy Boerger, Wakil Presiden lan Manajer Umum Cummins, Amerika Utara On Highway. "We'd like to congratulate Hino Trucks ing wiwitan produksi, lan Penske Truck Leasing amarga njupuk Hino L Series pisanan sing didhukung dening Cummins."

Truk sing dikirim yaiku 22MY L Series, kanthi mesin Cummins B6.7 lan minangka bagean saka barisan truk konvensional Kelas 6 & 7 Hino sing duwe reputasi industri kanggo nyedhiyakake biaya kepemilikan paling murah ing kelas lan safety anyar. fitur. Truk Hino bubar dianugerahi penghargaan Digest paling dhuwur kanggo kategori Truk Tugas Sedheng kanthi kategori Cab & Chassis Conventional. Hino's L Series uga duwe kabeh sistem safety kalebu Electronic Stability Control (ESC), Collision Mitigation System (CMS) Lane Departure Warning (LDW), Active Cruise Control (ACC) lan sensor sabuk pengaman driver kanggo nglindhungi pelanggan mil sawise mil.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar