SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Koleksi seni illy anyar sing ditandatangani Mona Hatoum sing diluncurake dening illycaffè

ditulis dening Harry Johnson

illycaffè nampilake Koleksi Seni illy anyar lan, kanggo kaping pisanan, komplong sing dihiasi sing ditandatangani dening Mona Hatoum. 

Print Friendly, PDF & Email

illycaffè nampilake Koleksi Seni illy anyar lan, kanggo kaping pisanan, komplong sing dihiasi sing ditandatangani dening Mona Hatoum. 

Kanthi latar mburi seni sing dawane patang puluh taun, seniman visual Mona Hatoum diakoni sacara internasional amarga karya puisi lan politik, sing diwujudake ing macem-macem media lan asring ora konvensional, kalebu instalasi, patung, video, fotografi lan karya ing kertas.

Hatoum pisanan dikenal ing pertengahan 1980-an kanggo seri pagelaran lan karya video sing fokus banget ing awak.

Wiwit awal taun 1990-an, karyane wis pindah menyang instalasi lan patung gedhe-gedhe sing ngarahake para penonton ing emosi sing bertentangan saka kepinginan lan revulsion, wedi lan kepincut.

Wiwit iku, dheweke terus ngembangake basa ing endi obyek sing biasa, saben dinane asring diowahi dadi barang asing, surealis utawa ngancam.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar