SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

VP Sales anyar sing diumumake dening iN2L

ditulis dening Harry Johnson

iN2L, panyedhiya solusi keterlibatan digital pribadi kanggo urip senior, kanthi bangga ngumumake tambahan Tim Jones minangka VP Sales sing anyar. Ing peran kasebut, Jones bakal nglaporake menyang Lisa Taylor, CEO iN2L, kanggo ndorong strategi penjualan berorientasi pertumbuhan organisasi lan nulungi usul nilai jangka panjang menyang pasar senior sing luwih jembar.

Print Friendly, PDF & Email

iN2L, panyedhiya solusi keterlibatan digital pribadi kanggo urip senior, kanthi bangga ngumumake tambahan Tim Jones minangka VP Sales sing anyar. Ing peran kasebut, Jones bakal nglaporake menyang Lisa Taylor, CEO iN2L, kanggo ndorong strategi penjualan berorientasi pertumbuhan organisasi lan nulungi usul nilai jangka panjang menyang pasar senior sing luwih jembar.

"Kita seneng banget bisa nampani Tim menyang tim iki amarga misi luwih apik kanggo nambah pengalaman tuwa," ujare Taylor. "Minangka pimpinan pasar ing solusi keterlibatan senior, kita butuh pimpinan sales sing dinamis lan visioner kaya Tim kanggo ngluncurake kita menyang tahap pertumbuhan sabanjure. Keahliane ing babagan operasional metodologi penjualan strategis bakal migunani kanggo iN2L. ”

Tim nggawa luwih saka 20 taun pengalaman dodolan teknologi kesehatan menyang iN2L. Strategi dodolan sing jembar fokus uga ing dorongan pertumbuhan bisnis anyar sing eksplosif, nalika ngembangake manajemen akun aktif lan program retensi klien. Paling anyar, minangka VP Sales Sales ing Relias, Tim ngawasi rencana lan strategi pangembangan bisnis jangka panjang.

"Sebagéyan amarga pandemi, sebagéyan amarga sensibilitas sing owah, pasar tamu tuwa saiki ngalami inovasi lan fluks," ujare Jones. "Akeh banget potensial kanggo tuwuh - utamane amarga solusi solusi keterlibatan digital bisa ningkatake koneksi, kepuasan, lan kesejahteraan ing antarane warga masarakat. Aku dihormati kanggo mbantu nambah jangkauan iN2L nalika nggawe cara anyar kanggo nuwuhake hubungan sing migunani lan kasenengan pribadi ing antarane warga senior kita. ”

Kanthi nandheske babagan nggawe nilai nyata, filsafat penjualan Jones didhasarake kanggo ngirim implementasi, proses, lan perbaikan keterlibatan sing terus-terusan. Pendekatane fokus ing investasi ing hubungan pribadi sing kuat, utamane ing antarane titik kontak klien, sukses pelanggan, lan penjualan.

“Tim nyetel bar sing dhuwur. Kekuwatane mung kanggo ngangkat time dhewe kanthi sukses sing luwih dhuwur, "ujare Taylor. "Kita kepengin ngerti kepiye kepemimpinan kepemimpinan sing unik ningkatake kemampuan kanggo menehi pengalaman pelanggan kanthi anyar."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar