SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Komisaris Tinggi Kanada kanggo Jamaika Kunjungan karo Menteri Pariwisata

Salam hormat ing Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, sing katon ing sisih tengen foto kasebut, gabung karo Komisioner Tinggi Kanada menyang Jamaika, Tuan Emina Tudakovic (ing tengah) lan Sekretaris Tetep ing Menteri Pariwisata, Jennifer Griffith, nalika ngaso lensa kasebut sajrone sopan anyar nelpon dening Komisaris Tinggi ing kantor Kingston Anyar Kementerian.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing tabel kanggo diskusi ana cara ing ngendi Jamaika lan Kanada bisa terus kerja sama ing bidang kayata pariwisata.    
  2. Sektor pariwisata nyedhiyakake mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika.
  3. Kemitraan sing setya ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, utamane karo rencana Menteri Pariwisata.

Dheweke melu diskusi ekstensif babagan perubahan industri lelungan sawise pandemi COVID-19, uga cara supaya Jamaika lan Kanada bisa terus kerja sama ing wilayah kayata pariwisata.    

The Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, sanajan njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata ditambah kanggo kabeh wong Jamaica. Kanggo iki, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata kanggo mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar