SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Distrik Hiburan ing Toronto nampani King Blue Hotel anyar

ditulis dening Harry Johnson

Northland Properties ngrayakake tonggak sejarah perusahaan sing apik banget nalika mbukak King Blue Hotel Toronto, minangka properti hotel pertama perusahaan perhotelan ing pusat kutha dinamis ing Toronto.

Print Friendly, PDF & Email

Northland Properties ngrayakake tonggak sejarah perusahaan sing apik banget nalika mbukak King Blue Hotel Toronto, minangka properti hotel pertama perusahaan perhotelan ing pusat kutha dinamis ing Toronto.

Hotel butik kemewahan kontemporer-modern sing diilhami dening distrik sing ngundang masarakat kanggo njelajah sawetara restoran, bar paling apik, lan atraksi olahraga lan hiburan ing kutha kasebut. 

King Blue Hotel Toronto nglengkapi lingkungan sing rame iki lan uga menehi penghargaan babagan sejarah sing wis bosok ing Toronto, kanthi eksterior hotel sing madhep dibangun saka enem lantai asli Gedung Perusahaan Westinghouse Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar