SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Hotel ing Hawaii nyuda penghasilan lan pendhudhukan

Hotel ing Hawaii nyuda penghasilan lan pendhudhukan.
Keperluan Travel Internasional Hawaii Anyar
ditulis dening Harry Johnson

Industri hotel ing Hawaii nyuda September RevPAR lan pendhudhuk ing saindenging negara dibandhingake karo September 2019, amarga efek saka varian Delta sing nyebabake permintaan lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Hotel Hawaii RevPAR mudhun 13.5% ing wulan September 2021 dibandhingake karo September 2019 amarga pendhudhuk sing luwih murah.
  • Hotel Hawaii isih dadi pemimpin negara ing RevPAR lan ADR.
  • Liwat sangang wulan pertama taun 2021, kinerja hotel Hawaii ing saindenging negara terus kena pengaruh pandemi COVID-19.

Hotel Hawaii ing saindenging negara nglaporake penghasilan sing luwih dhuwur saben kamar sing kasedhiya (RevPAR), rata-rata tarif saben dina (ADR), lan pendhudhukan ing September 2021 dibandhingake karo September 2020 nalika pesenan karantina Negara kanggo para plancong amarga pandemi COVID-19 nyebabake penurunan dramatis kanggo industri hotel. Yen dibandhingake karo September 2019, ADR ing saindenging negara luwih dhuwur ing wulan September 2021 nanging RevPAR luwih murah amarga kurang manggoni.

Miturut Laporan Kinerja Hotel Hawaii sing diterbitake dening Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), RevPAR statewide ing September 2021 ana $168 (+442.6%), karo ADR ing $304 (+102.7%) lan pendhudhukan 55.2 persen (+34.6 persentasi poin) dibandhingake karo September 2020. Dibandhingake karo September 2019, RevPAR ana 13.5 persen luwih murah, didhukung dening papan pendhudhukan sing luwih endhek (-23.8 poin persentase) sing ora bisa diimbangi karo nambah ADR (+ 23.7%).

"Industri hotel Hawaii nyuda September RevPAR lan pendhudhuk ing saindenging negara dibandhingake karo September 2019, amarga efek saka varian Delta sing nyebabake permintaan perjalanan," ujare John De Fries, presiden lan CEO HTA. "Iki ngelingake yen pandemi durung rampung lan kita kudu tetep waspada kanggo njaga komunitas kita supaya aman lan pulih ekonomi."

Temuan laporan kasebut nggunakake data sing dikumpulake dening STR, Inc., sing nganakake survey paling gedhe lan paling lengkap babagan properti hotel ing Kapuloan Hawaii. Kanggo wulan September, survey kalebu 144 properti sing nuduhake 46,094 kamar, utawa 85.4 persen kabeh properti panginepan lan 86.0 persen properti panginepan kanthi 20 kamar utawa luwih ing Kepulauan Hawaii, kalebu sing nawakake layanan lengkap, layanan winates, lan hotel kondominium. Sewa liburan lan properti kaping ora kalebu ing survey iki.

Ing wulan September 2021, penumpang sing teka ing negara liya bisa ngatasi karantina mandiri 10 dina yen diwajibake divaksinasi ing Amerika Serikat utawa asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Pengujian Dipercaya sadurunge mangkat liwat program Plancongan Aman. Tanggal 23 Agustus 2021, Gubernur Hawaii David Ige ngajak para wisatawan supaya nyuda lelungan sing ora penting nganti akhir Oktober 2021 amarga varian Delta sing nyebabake sistem perawatan kesehatan negara kasebut kakehan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar