Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Kenya Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kenya mungkasi jam curah COVID-19 sing dawa banget

Kenya mungkasi jam curah COVID-19 sing dawa banget.
Kenya mungkasi jam curah COVID-19 sing dawa banget.
ditulis dening Harry Johnson

"Kita durung metu saka alas lan mulane kita kudu terus ngawasi langkah-langkah wadhah ... kanggo njaga bathi sing kita lakoni lan njamin pambukaan ekonomi kita," ujare Kenyatta.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kurfew koronavirus ing saindenging negara ing Kenya, wiwit Maret 2020, resmi rampung.
  • Présidhèn Kenya Uhuru Kenyatta ngumumake curfew COVID-19 negara kasebut langsung dicabut.
  • Kenya, sing duwe populasi 54 yuta, nglaporake 252,199 kasus COVID-19 lan 5,233 tiwas, miturut tokoh pamrentah paling anyar.

Presiden Kenya Uhuru Kenyatta announced sing negara kang jam malam senja nganti subuh nasional sing wis ditindakake wiwit Maret 2020 kanggo nyuda penyebaran virus COVID-19, wis dicabut.

Presiden ngumumake keputusan pamrentah kanggo ngangkat kurungan dina iki kanggo surak-surak lan keplok ing acara kanggo nandhani Mashujaa Day, preian umum kanggo ngurmati wong-wong sing nyumbang kanggo perjuangan kamardikan negara.

Miturut Presiden Kenyatta, tingkat infeksi COVID-19 wis mudhun, kurang saka 5 persen tes saben dina kabukten positif.

Kenya, sing ndunungi 54 yuta, nglaporake 252,199 kasus COVID-19 lan 5,233 tiwas nanging tingkat vaksinasi tetep sithik, kanthi mung 4.6 persen populasi diwasa sing diinokulasi, miturut data resmi paling anyar.

Présidhèn Kenyatta ujar manawa jemaah sing nekani gréja lan lembaga agama liyane saiki bisa nambah kapasitas rong pertiga, saka sapratelo sadurunge, sanajan kabeh wong kudu netepi aturan liyane, kayata nganggo topeng rai.

"Kita durung metu saka alas lan mulane kita kudu terus ngawasi langkah-langkah wadhah ... kanggo njaga bathi sing kita lakoni lan njamin pambukaan ekonomi kita," ujare Kenyatta.

Presiden kasebut uga ndhawuhi pejabat pamrentah supaya pabrik lan vaksin COVID-19 rampung diisi Kenya dening April taun ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar