Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Jamaika Ndelok Panjaluk Kuwat saka Wisatawan AS

Jamaika panjaluk para plancong AS
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sabanjure menehi tandha pariwisata pariwisata terus menyang Jamaika, loro American Airlines lan Southwest Airlines bebarengan karo Expedia nyathet kenaikan permintaan kanggo tujuan kasebut dening para wisatawan ing minggu lan wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Uptick wis dicathet dening American Airlines lan Southwest Airlines bebarengan karo Expedia.
  2. Ing wulan November, American Airlines bakal nggunakake Dreamliner Boeing 787-8 anyar kanggo operasi kasebut.
  3. Southwest Airlines ngandhani manawa operasi penerbangane menyang Montego Bay (MBJ) jangka cedhak cedhak karo level rekor pra-pandemi taun.

"Amerika, Southwest lan Expedia kabeh dadi mitra kritis kanggo sektor pariwisata Jamaika, lan kita ngarep-arep bisa nampani luwih akeh pengunjung ing wektu ngarep," ujare Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett. "Kapercayan ing tuwuhing pariwisata Jamaika tetep kuat lan kita bakal njaga protokol kesehatan lan keamanan Jamaica CARES kelas dunia, kalebu Koridor Resilien, kanggo njaga musim salju sing mantep. ”

Kanggo memenuhi panjaluk sing luwih dhuwur Jamaika, American Airlines bakal ngukur pesawat sing digunakake ing penerbangan menyang Montego Bay (MBJ) saka pusat kutha utama Dallas / Fort Worth (DFW), Miami (MIA), lan Philadelphia (PHL). Ing wulan November, dheweke bakal nggunakake Dreamliner Boeing 787-8 sing awake anyar kanggo operasi kasebut. Boeing 787-8 Dreamliner minangka salah sawijining pesawat paling anyar, sing nyedhiyakake pengalaman penerbangan sing luwih nyaman kanthi penak tambahan kanggo penumpang kelas bisnis lan ekonomi.

American Airlines minangka maskapai penumpang udara paling gedhe sing nglayani Jamaika. Iki ngoperasikake pirang-pirang penerbangan tanpa mandheg saben dina menyang tujuan saka sawetara kutha AS kalebu Miami (MIA), New York (JFK), Philadelphia (PHL), Chicago (ORD), Boston (BOS), Dallas / Fort Worth (DFW, lan Charlotte (CLT). Maskapai kasebut uga bubar ngumumake manawa bakal ngoperasikake penerbangan tanpa henti kaping 3 saben minggu Sun / Mon / Thu saka Philadelphia (PHL) menyang Kingston (KIN) wiwit tanggal 4 November.

Sementara, Southwest Airlines wis ngandhani Menteri Bartlett manawa operasi penerbangan menyang Montego Bay (MBJ) cedhak banget karo level rekor pra-pandemi taun. Wutah panjaluk iki sing dituduhake dening Amerika lan Southwest luwih didhukung dening Expedia, sing nduweni data sing nuduhake kamar wengi lan metrik pertumbuhan penumpang ngluwihi periode sing bisa dibandhingake ing taun 2019.

Pembaruan kasebut disedhiyakake sajrone rapat karo maskapai lan Expedia sing kalebu sawetara rapat sing dianakake karo pimpinan industri perjalanan ing pasar sumber paling gedhe ing Jamaika Amerika Serikat lan Kanada. Rapat kasebut ngarahake supaya akeh turis sing teka ing wektu sing cedhak lan kanggo nandur investasi ing sektor pariwisata pulau kasebut. Gabung karo Menteri Bartlett ing rapat kasebut yaiku Ketua Dewan Pariwisata Jamaika, John Lynch; Direktur Pariwisata, Donovan White; Strategist Senior ing Menteri Pariwisata, Delano Seiveright lan Wakil Direktur Pariwisata kanggo Amerika, Donnie Dawson.

Jamaika tetep mbukak kanggo lelungan lan tetep nampani pengunjung kanthi aman. Protokol kesehatan lan safety kalebu ing antarane sing pertama nampa pangakuan Perjalanan Aman lan Pariwisata Dunia (WTTC) sing aman supaya tujuan kasebut bisa dibukak kanthi aman maneh ing wulan Juni 2020. Pulo iki uga bubar ngumumake perkembangan pelayaran anyar lan sangang puluh persen rencana sing direncanakake investasi turis tetep ing trek.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar