SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Education Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Malta News tanggung jawab Sustainability News Pariwisata News Wire Plancongan

Menanggapi Kode Iklim Saiki sing Mendesak

SUNx Malta
ditulis dening Linda S. Hohnholz

SUNx Malta saiki wis ngetokake laporan taunan kaping pindho babagan Perjalanan Ramah Iklim sadurunge KTT Iklim COP 26 Glasgow. SUNx minangka LSM berbasis EU sing diadegake minangka warisan kanggo iklim lan kelestarian trailblazer, Maurice Strong.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Laporan kasebut nuduhake intensifikasi bencana global sing didorong iklim lan kepiye pengaruhe menyang sektor Wisata & Wisata sing penting ing ekonomi jagad.
  2. Iki mbutuhake ketahanan iklim saiki kanggo kegiatan Lelungan & Pariwisata.
  3. Laporan kasebut uga njaluk rencana pengurangan emisi lan kelestarian sing jelas adhedhasar ilmu pengetahuan, cuaca, lan panjaluk para pemuda.

SUNx Report telpon kanggo DASH-2-Zero ndhukung Pranyatan Pariwisata Glasgow anyar.

Adhedhasar data riset sing dikurasi, Laporan kasebut nuduhake intensifikasi bencana global sing didorong iklim lan kepiye pengaruhe menyang sektor Lelungan & Pariwisata sing penting ing ekonomi donya.

Laporan kasebut uga:

  1. Nyengkuyung Deklarasi Pariwisata Glasgow lan njaluk DASH-2-Zero kanggo njupuk komitmen sing digawe luwih cepet lan nyaranake target emisi karbon dioksida nol net kanggo 2030 lan nol emisi gas omah kaca ing taun 2050.
  2. Telpon kanggo ketahanan iklim saiki kanggo kegiatan Lelungan & Pariwisata, uga rencana pengurangan emisi lan kelestarian sing jelas adhedhasar ilmu pengetahuan, cuaca, lan panjaluk para pemuda.
  3. Ngenali macem-macem layanan dhukungan sing kasedhiya kanggo mbantu perusahaan lan komunitas tetep ing trek kanggo masa depan perjalanan sing ramah iklim.
  4. Nawakake sawijining Registry Wisata Ramah Iklim disambung menyang Portal Tindakan Iklim UNGlobal kanggo mbantu para pemangku kepentingan pariwisata ndhaptar ambisi iklim lan kelestarian lan nuduhake kemajuan.
  5. Ngenali kapentingan lan peran utama para pemuda kanggo ngatasi krisis iklim eksistensial lan carane wong enom mbantu kanggo ningkataké owah-owahan positif ing sektor Travel & Pariwisata.

Profesor Geoffrey Lipman, Presiden SUNx Malta, lan Presiden saka Mitra Iklim & Pariwisata Internasional (TIK), ujar, "Kita ora mung seneng ndhukung Deklarasi Glasgow, nanging kita ngarep-arep manawa Laporan Perjalanan Ramah Iklim bakal nyurung tumindak nyata lan respon positif marang panggilan Sekretaris Jenderal PBB Guterres kanggo Kode Red kanggo Kemanusiaan, sing digarisake dening IPCC 6th sing anyar. Laporan Assessment. Konsep Lelungan Ramah Iklim lan telpon kita kanggo a DASH-2-Nol bisa tumindak minangka katalis kanggo owah-owahan cepet lan conduit kanggo PBB mimpin 2030/2050 Green and Clean Roadmap kanggo masa depan sing luwih apik.

“SUNx Malta uga wis glethakaken metu dhewe Visi Dasawarsa, sing target 10,000 perusahaan sing kadhaptar lan 1000 komunitas ing taun 2030, uga 100,000 Juara Iklim kanggo ndhukung transformasi "

Kanggo ngundhuh laporan, klik kene.

Babagan SUNx

SUNx iku sawijining organisasi non-profit adhedhasar EU, ditetepake minangka warisan kanggo Maurice Strong, iklim lan kelestarian pionir setengah abad kepungkur. Iki digabungake karo Kementerian Pariwisata lan Pangreksan Konsumen lan Otoritas Pariwisata Malta.

SUNx Malta nggawe 'Sistem Lelungan Ramah Iklim lan Ijo' kanggo mbantu perusahaan lan komunitas Travel & Pariwisata ngowahi menyang Ekonomi Iklim anyar. Program kasebut adhedhasar nyuda karbon, nggayuh Sasaran Pembangunan Lestari, lan cocog karo lintasan Paris 1.5C. Fokus tumindak lan pendhidhikan - ndhukung perusahaan lan komunitas saiki supaya bisa nggayuh ambisi iklim lan nyengkuyung para pamimpin enom sesuk kanggo nyiapake karir sing bermanfaat ing sektor Travel.

situs 

Facebook

Twitter

LinkedIn 

Registry

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar