SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Wtn

WTN Nduwe Pitakon Keamanan Anyar kanggo Pasar Plancongan Dunia London

WTM London
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bakal ana Pasar Wisata Dunia fisik lan WTM virtual. Dina iki, Jaringan Pariwisata Dunia tekan WTM kanthi rong pitakon penting lan banding supaya bagean fisik Pasar Wisata Dunia luwih aman.

Print Friendly, PDF & Email

Sepira aman Pasar Pasar Dunia ing London?

Pasar Plancongan Dunia wis siyap nampilake marang dunya manawa pameran dagang bisa ditindakake, pariwisata dadi normal maneh, lan investasi kanggo pariwisata diajab bisa ndadekake sektor iki dilacak kanthi bener.

Ing London lan ing papan liya ing Inggris, pub lan restoran, uga papan acara mbukak. Nganggo topeng ora dibutuhake kajaba ing transportasi umum. Tarif hotel paling dhuwur, lan pengunjung bakal bali.

Ing wektu sing padha, Inggris nyathet wingi 49,139 kasus COVID-19 anyar lan 179 tiwas. Miturut areport ing CNBC, Dokter Inggris njaluk mbalekake larangan menyang Inggris. Galur virus anyar sing saiki wis ditemokake ing Inggris malah luwih nular.

Donya pariwisata global wis ora sabar kanggo ketemu lan salaman karo kanca-kanca lawas ing WTM mbesuk. Publikasi iki minangka mitra media kanggo World Travel Market and Publisher, Juergen Steinmetz, lagi nggawa koper.

Arab Saudi mung minggu iki negesake kemitraan minangka sponsor utama kanggo Pasar Plancongan Donya njupuk Panggonan ing Pusat Pameran Excel ing London wiwit 1-3 November wulan ngarep.

Agenda WTM 3 dina dikempalken karo acara lan rapat. WTM 2021 minangka pameran lelungan global sing pertama banget wiwit wabah COVID-19 lan pembatalan tragis ITB Berlin ing taun 2020.

Mbatalake World Travel Market London ing menit pungkasan saiki bakal nggawe keputusasaan lan gelombang kejut ing saindenging jagad. Penting kanggo WTM supaya entuk pemulihan sektor sing dibutuhake banget.

Dina iki, Presiden Jaringan Pariwisata Dunia lan pakar keamanan perjalanan, Dr. Peter Tarlow, ngetokake rong pitakonan lan keprihatinan penting. Dr Tarlow uga bakal dadi speaker ing bagean virtual saka World Travel Market.

Mangkene sing bisa ditemokake pengunjung ing situs web WTM babagan keamanan lan keamanan sajrone acara kasebut.

Langkah-langkah keamanan kanggo nekani Pasar Perjalanan Dunia

WTM ujar ing situs web: Keamanan lan bisnis sampeyan dadi prioritas kita. Ing WTM London, sampeyan bisa yakin yen loro-lorone ana ing tangan sing aman. Uga kanthi ati-ati ngetutake saran lan pedoman paling anyar, kita kerja bareng karo panguwasa lokal lan miturut pancegahan sing ketat kanggo ngetrapake langkah-langkah anyar kanggo nyedhiyakake acara sing aman kanggo sampeyan ketemu, sinau, lan nindakake bisnis.

Iki tegese acara kita bakal beda banget ing taun iki, nanging pangowahan iki bakal ngidini sampeyan ngrasakake pengalaman nalika njaga awake dhewe, lan wong liya supaya aman.

Kabeh pamiarso kudu nuduhake bukti status COVID-19 kanggo mlebu acara kita. Nalika teka, sampeyan kudu ngirim teks, email, utawa pass kanggo verifikasi status COVID minangka salah sawijining ing ngisor iki:

  • Bukti rampung kursus vaksinasi 2 minggu sadurunge teka.
  • Bukti asil Tes Aliran lateral negatif utawa PCR sing dijupuk sajrone 48 jam sawise tekan.
  • Bukti kakebalan alami sing dituduhake kanthi asil tes PCR positif kanggo COVID-19, suwene 180 dina wiwit tanggal tes positif lan sawise rampung periode mandhiri dhewe.

Para pamiarso uga bakal dijaluk mriksa saben dina liwat kode NHR Test & Trace QR. Elinga, ora ana strip tes aliran lateral fisik utawa kertu vaksin fisik sing bakal ditampa minangka bukti status sing bener. Kanggo rincian luwih lengkap babagan COVID pass, klik kene.

Ndelok Kulit

Reed Expo, penyelenggara World Travel Market, WTM, ngandhani pengunjung:

WTM: Disaranake sampeyan nganggo topeng rai nalika ana ing ruangan njero ruangan karo wong sing biasane ora bisa dicampur.

"Pasar Plancongan Dunia minangka pameran perdagangan plancongan global sing utama nyedhiyakake tren ora mung kanggo acara dhewe, nanging uga kanggo jagad iki. Ngidini peserta melu tanpa topeng ora mung dadi masalah keamanan kanggo WTM, nanging bakal ngirim pesen sing salah sajrone wektu sing durung mesthi iki, "ujare Juergen Steinmetz, Ketua Jaringan Pariwisata Dunia.

wtn350x200

WTN: Ing Jaringan Pariwisata Dunia ndhesek Reed supaya luwih maju nggawe topeng praupan wajib kanggo acara kasebut. Iki minangka prosedur standar ing acara paling njero ruangan ing saindenging jagad. Ora tanggung jawab yen WTM ngidini para pamiarso milih dhewe nganggo topeng.

WTN dadi luwih jelas nalika menehi saran yen kabeh pengunjung kudu divaksin. Iki minangka syarat kanggo IMEX America sing bakal teka ing Las Vegas, 9-11 November.

Reed Expo, penyelenggara Pasar Perjalanan Dunia, WTM, njamin para pengunjung:

WTM: Ventilasi ing Pusat Pameran EXCEL bakal ditambah, nambah sirkulasi udara seger sesuai karo pandhuan paling anyar. 

WTN: Jaringan Pariwisata Donya njaluk Pusat Pameran EXCEL supaya nindakake sinau langsung, lan nuduhake asil babagan efektifitas sistem ventilasi nglawan kabeh varian COVID-19 kalebu sing paling anyar lan mung dideteksi. Varian AY.4.2.

Offhoot coronavirus varian Delta saiki nyebar kanthi cepet ing Inggris lan dinilai 10-15 persen luwih infeksi tinimbang "wong tuwa" sing saiki nguwasani infeksi Covid-19 sacara global.

Para ilmuwan nyinaoni sub-varian AY.4.2 iki, nanging ora mikir yen bakal dadi bencana kanggo Inggris. Kabeh padha, iku ing tingkat paling dhuwur wiwit Juli.

Ing njaba UK, subtipe iki tetep "banget langka" kanthi mung 2 galur sing ditemokake ing AS nganti saiki.

dina iki, Maroko wis nutup tapel watese menyang Inggris, dadi negara pisanan sing miwiti maneh watesan lelungan abot marang Britain.

Ing wulan September taun iki, Badan Obat Eropa (Ema) ngumumake varian coronavirus sing dikenal kanthi jeneng "Mu" sing bisa dadi kuwatir.

Ing 2 minggu kepungkur, Inggris wis nglaporake luwih akeh kasus COVID-19 tinimbang gabungan Prancis, Jerman, Italia, lan Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar