Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia Breaking News Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Telung Acara Italia nambahake Pariwisata Kanthi Nguatake Rasa Percaya Anyar

TTG, SIA lan SUN 2021 pungkasane sukses

Sawise rampung kesimpulan TTG, SIA, lan SUN 2021, pangarep-arep Menteri Pariwisata Italia, Massimo Garavaglia target target pariwisata 20% PDB minangka target sing bisa dipikolehi.

Print Friendly, PDF & Email

TTG, SIA lan SUN 2021 rampung ing Rimini Expo Center (Italia) karo para pengunjung ndhaptar 90% nomer sing direkam ing edhisi 2019. Diatur dening Grup Pameran Italia, telung acara kasebut, sing nglumpukake rantai pasokan pariwisata, katon apik ing kurva kapercayan para operator: tema utama sing dibukak edhisi taun iki. Mula pariwisata Italia lan internasional diwiwiti maneh saka kene.

  1. Pasar pariwisata Italia sing diatur dening Grup Pameran Italia nyentuh level kehadiran pra-pandemi.
  2. 1,800 merek, konfirmasi, lan entri anyar saka pirang-pirang negara manca lan wilayah Italia sing melu.
  3. Liwat 200 acara ing 9 arena bertema kanggo diskusi lan informasi babagan 650 jam khusus kanggo para profesional industri.

Wiwitan maneh sing nyumurupi 700 pembeli saka luwih saka 40 negara manca (umume ana sing melu fisik kanthi pencocokan virtual kanggo sing saka negara sing mbutuhake penerbangan jarak jauh), 62% saka Eropa lan 38% saka negara-negara dudu Eropa. 80% operator sing dipilih kanggo cocog khusus ing pariwisata santai (saka lelungan klompok menyang proposal khusus digawe) kanthi bagean luwih saka sektor MICE (Rapat, Insentif, Konferensi lan Pameran). Nyebarke 19 aula, 1,800 merek sing rawuh lan luwih saka 200 acara dipentasake kanthi luwih saka 250 pamicara ing sangang “Arenas” suwene 650 jam diskusi lan informasi.

Asil sing ngluwihi pangarepan lan tekan level pra-pandemi, nampa pujian saka kabeh pihak sing ana lan melu nyusun pesen keberanian lan kreativitas kanggo sektor sing paling kena pengaruh global amarga kejutan pandemi. Telung puluh negara manca sing nekani TTG, sawetara sing wis mbukak koridor kesehatan ing Italia, menehi tandha kapercayan yen nunggu pasar pariwisata teratur. Wilayah tropis, Timur Tengah, Amerika lan cekungan Mediterania, uga Eropa, nggawe urip anyar supaya cocog karo paket turis internasional anyar.

Bebarengan karo asosiasi perdagangan sing paling representatif, saka Federalberghi nganti sektor sing diwakili dening Confturismo, ASTOI (Asosiasi Operator Tur), FTO (Federasi Pariwisata Terorganisir), kalebu FAITA Federcamping, SIB (Union Establishment Union), mitra institusi ENIT (Papan Pariwisata Italia) , Regions, jagad riset karo ISNART, Politeknik Milan lan CNR (Dewan Penelitian Nasional) lan analis tren pasar lan konsumen, tanggalan rapat digawe kanggo makili pariwisata mbesuk.

Jinis pariwisata sing bakal dialog karo institusi supaya cepet nyepetake diri karo alat sing dibutuhake kanggo wiwitan anyar: saka usulan sing dienggo kanggo upgrade sektor perhotelan babagan prasarana infrastruktur lan konsep kanggo memenuhi permintaan kualitas sing terus tambah, kanggo strategi industri anyar, kaya ing kasus ITA (Italia Air Transport), sing negesake komitmene kanggo kelestarian lingkungan lan ekonomi kanthi ngoperasikake pesawat generasi paling anyar lan nuntut panjaluk penerbangan langsung ing rute antar benua.

TTG uga mbuktekake manawa wilayah bisa saya dikhususake kanthi ngrungokake jabatane lan ningkatake aset tradisional sing ora ketara lan produk luar biasa, wiwit pariwisata pengalaman nganti rute anggur. Tren pasar kudu diidentifikasi kanthi tliti supaya bisa urip maneh kapasitas kompetitif pariwisata Italia ing pasar global. Sorotan TTG kaping 58 ngucapake basa kapercayan marang wong, urip, alam lan mbesuk. Sajrone upacara pembukaan, Menteri Pariwisata Massimo Garavaglia mratelakake, manawa pariwisata bakal tuwuh nganti 20% PDB amarga efek gabungan saka merek Italia lan langkah-langkah sing ditindakake dening Pamrentah kanggo bisnis lan lapangan kerja.

Kanggo menehi peringatan 70 taun Desain Perhotelan SIA, patang pameran - Kamar, Ruangan, Wellness lan Hotel ing Gerakan - dikelola dening arsitek khusus ing perhotelan lan desain kontrak, nyipta inovasi lan evolusi ing hotel ing Made in Italia ing tengah kemewahan, keberlanjutan, lan perhatian banget. kanggo kesejahteraan fisik lan mental para tamu, kanthi nambah perhatian ing keseimbangan antarane papan sing ditutup lan ruangan sing mbukak.

SUN Beach & Outdoor Style, ing edhisi kaping 39, uga nampilake program sing apik karo ide-ide anyar kanggo perusahaan ruangan, perusahaan mandi lan perkemahan. Konsep glamping anyar nyawiji panjaluk kanggo desain, manungsa waé ing rincian lan semangat terbuka kanggo pasar sing potensial banget kanggo Italia lan luar negeri, kalebu negara-negara sing adhem ing sisih lor Eropa. Lan SUN uga nyedhiyakake alat kanggo perusahaan kanggo spesialisasine babagan iki, kanthi debat sing ditargetake ing program Arena Luar ruangan lan fokus khusus kanggo macem-macem tema ing Pantai Arena babagan teknologi digital anyar sing saiki kudu diwenehake layanan pesisir kanggo para pelanggan kanthi jeneng kasebut santai lan aman.

Salajengipun, ing taun iki, gedung SIA uga nampilake acara Superfaces anyar, pasar b2b khusus kanggo bahan inovatif kanggo interior, desain lan arsitektur.

IEG ngarep-arep bisa nemoni kabeh industri pariwisata Italia lan internasional maneh ing Rimini Expo Center wiwit tanggal 12-14 Oktober 2022.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar