SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Nggoleki Surge California nalika AS Mbukak maneh Perjalanan Internasional

California sing misuwur
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ekspor nomer 1 ing California minangka lelungan internasional, lan bakal rame maneh sawise AS ngumumake garis wektu kanggo mbukak wates maneh kanggo para pengunjung sing divaksinasi. Pengumuman kasebut nyebabake akeh telusuran lan pesenan lelungan, sing mbayangake dina sing luwih cerah kanggo industri perjalanan lan pariwisata negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Gedung Putih ngumumake tanggal 20 September manawa pengunjung internasional sing divaksinasi bisa terbang menyang AS pas wulan November.
  2. Pelancong langsung miwiti Booking lelungan karo maskapai Eropa lan situs pesenan lelungan.
  3. British Airways nglaporake paningkatan 700% ing telusuran kanggo lelungan menyang Los Angeles, lan Skyscanner ngalami kenaikan kunjungan 54% saka konsumen sing pengin ngunjungi Amerika Serikat.

Solusi Media Grup Expedia nglaporake minat ing lelungan San Francisco, luwih saka tikel telusuran kaping pindho sajrone sedina wara-wara kasebut dibukak.

"California siyap nampani kanca-kanca saka saindenging jagad, lan kutha-kutha kita muter karpet abang amarga akeh-anyar-Pengalaman California kanggo nemokake, "Kunjungi Presiden lan CEO California Caroline Beteta. "Ana akeh panjalukan sing penting kanggo gaya urip California, lan kita ngarepake bisa ndeleng bisnis iki rame."

Pelancong internasional kalebu tamu sing paling nguntungake ing California: Dheweke nginep luwih suwe lan ngentekake luwih akeh, lan lelungan pertengahan minggu lan ing musim sing ora apik. Ing taun 2019, pengunjung internasional ngentekake $ 28 milyar ing California, nyediakake mata pencaharian kanggo para pekerja California lan penghasilan pajak vital kanggo masarakat ing saindenging negara.

California minangka tujuan nomer 1 ing Amerika Serikat, lan para turis internasional penting banget kanggo negara kasebut, utamane ing kutha-kutha gerbang gedhe:

LOS ANGELES

Ing Los Angeles, pengunjung internasional nyumbang 56% kabeh belanja pariwisata sadurunge pandemi kasebut.

"Pengumuman manawa para pengunjung internasional bakal bisa maneh menyang Amerika Serikat ing wulan November minangka langkah penting ing crita comeback Los Angeles," ujare Presiden & CEO Pariwisata Los Angeles, Adam Burke. "Pengunjung internasional makili salah sawijining segmen pasar sing paling penting ing LA - ing taun 2019, kita nampi 7.4 yuta tamu saka saindenging jagad. Pengunjung internasional ora mung duwe pengaruh ekonomi sing signifikan, nanging uga menehi kontribusi kanggo budaya lan budaya sing beda-beda lan kita ora bisa luwih seneng nampi para turis kasebut bali menyang Kutha Malaekat. "

ORANGE ORANGE

Ing 2019, pengunjung internasional nyumbang 12% kabeh belanja pariwisata ing Anaheim lan 33% kabeh belanja pariwisata ing Orange County.

"Kanthi Orange County nampi 4.6 yuta pengunjung internasional ing 2019, iki negesake kekuwatan ekonomi lelungan internasional lan peran sing bakal ditindakake sajrone pemulihan ekonomi Anaheim," ujare Junior Tauvaa, Kepala Sales Sales, Kunjungi Anaheim. "Ing omah kanggo taman hiburan lan belanja kelas internasional, Anaheim lan Orange County bakal terus dadi pengunjung internasional sing apik."

LEMBARAN PALM LEBIH HEBAT

Ing Greater Palm Springs, pengunjung internasional nyumbang meh 10% kabeh belanja pariwisata sadurunge pandemi, utawa luwih saka siji setengah milyar dolar ing taun 2019.

"Kita siyap lan bungah bisa nyambut tamu internasional kanthi aman," ujare Presiden & CEO Greater Palm Springs, Scott White. "Kanthi mbaleni acara teken kita - wiwit minggu modernisme, festival musik lan film menyang acara olahraga kaya BNP Paribas Open, lan hotel lan resort sing bubar direnovasi, durung ana wektu sing luwih apik kanggo ngunjungi Greater Palm Springs."

SAN DIEGO

Ing San Diego, pengunjung internasional nyumbang 24% kabeh belanja pariwisata sadurunge pandemi kasebut.

"Kita ngerti pentinge lelungan internasional kanggo kesehatan ekonomi pariwisata San Diego, lan kita uga ngerti manawa para turis internasional clamoring bali menyang San Diego," ujare Presiden & CEO Otoritas Pariwisata San Diego, Julie Coker. "Nyatane, British Airways bubar ngumumake yen nerusake layanan mandheg sajrone taun antarane Bandara Heathrow ing London lan Bandara Internasional San Diego amarga panjaluk sing durung dibayar. Nalika isih duwe cara sing dawa kanggo bali menyang nomer pra-pandemi, angka penumpang udara internasional terus munggah lan nganti luwih saka 140% ing wulan Agustus saka taun sadurunge. ”

SAN FRANCISCO

Ing San Francisco, pengunjung internasional nyumbang 62% kabeh belanja pariwisata sadurunge pandemi kasebut.

"Gelombang minat sing dilaporake dening mitra lelungan ing Inggris, Jerman, Prancis lan India sawise pengumuman Gedung Putih minangka tandha positif kanggo musim salju sing bakal teka," ujare Joe D'Alessandro, presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan San Francisco . "Masyarakat seneng banget ngunjungi lan ngrasakake kuliner, budaya lan acara acara sing luar biasa ing kutha kita, lan kita ora sabar ngenteni dheweke bali."

Pengalaman apik lan pengalaman keragaman San Francisco nunggu pengunjung, uga atraksi, hotel lan restoran anyar sing dibukak sajrone 18 wulan kepungkur. Pemandangan makan ing kutha kasebut wis diowahi karo pilihan alfresco sing munggah saiki amarga "parklet" wis permanen.

Jadwal acara lan acara sing akeh banget kalebu "Illuminate SF," festival cahya seni suwene wulan; "Dear San Francisco," ode akrobatik anyar kanggo San Francisco ing Club Fugazi, tilas ajang legendaris "Beach Blanket Babel," lan "BratPack," pengalaman teater konser langsung sing ngrayakake film-film hit taun 80an sing ditampilake Feinstein ing The Nikko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar