SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Ethiopia Warta Pamrentah News wong Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Wtn

Semangat Anyar Afrika Nduwe Kanca Anyar: Dewan Pariwisata Afrika

ATB ing ET
Kredit Foto Kalo Media
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Afrika (ATB) njupuk kepemilikan Pariwisata Afrika kanthi jalur sing cepet. Ketua ATB Cuthbert Ncube saiki ana ing ibukutha Ethiopia, Addis Ababa, rapat karo pimpinan Airlines Ethiopian Airlines.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ketua Dewan Pariwisata Afrika, Cuthbert Ncube, saiki ana ing Addis Ababa nalika kunjungan kerja lan ketemu karo Ibu Mahlet Kebede, Kepala Preinan ET Airlines Airlines.
  • Nalika ngunjungi Ethiopian Airlines kantor pusat, Ncube ditampung dening ATB Ambassadors Hiwotie Anberbir lan Kazeem Balogun.
  • Kaloro pimpinan kasebut setuju babagan pentinge supaya Ethiopian Airlines lan Dewan Pariwisata Afrika bisa kerja sama.

Cuthbert Ncube ujar: "Dewan Pariwisata Afrika ndhukung reposisi lan rebranding ing Afrika kanthi pendekatan terkoordinasi. Iki tegese kita kudu nggayuh iki karo mitra strategis kaya Airlines Ethiopian. Ethiopian Airlines dikenal minangka maskapai kanthi judhul 'Bangga Afrika.' Kanthi bebarengan, kita bisa nggayuh cita-cita para bapak pendiri kita nyawiji Afrika nggunakake pariwisata minangka alat kanggo nyopir. ”

Duwe peran penting ing Ekspo Pariwisata Daerah Afrika Wétan 2021 sing bubar dianakake ing Arusha Tanzania, ATB siyap kanggo njamin pariwisata pulih rauh.

Kebede kandha, ”Ing taun 2022, kita ngarep-arep nggabungake organisasi sampeyan ing tanggalan acara ing macem-macem aktivasi pariwisata ing bawana. "

"Kanthi kemitraan iki, Dewan Pariwisata Afrika lan Ethiopian Airlines bakal dipanggon kanthi strategis kanggo ngirim sektor pariwisata lan pariwisata ing pasca COVID-19 jaman. COVID ngidini kita bali menyang papan gambar babagan cara nggabungake praktik paling apik menyang skema hal-hal, "Ncube ditambahake.

Ana macem-macem bidang sing disenengi. Memorandum of Understanding kudu ditandatangani ing antarane kaloro organisasi kasebut kanggo miwiti resmi kemitraan iki antarane maskapai Star Alliance lan ATB.

Ngadhepi pandemi COVID-19, Ethiopian Airlines wis kerja keras kanggo promosi pariwisata daerah ing Afrika kanthi luwih jelas.

Maskapai duweke negara kasebut dadi anggota Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) wiwit taun 1959 lan Asosiasi Airlines Afrika (AFRAA) wiwit 1968.

Ethiopian minangka anggota Star Alliance, gabung ing Desember 2011. Slogan perusahaan yaiku Semangat Anyar ing Afrika. Pusat lan kantor pusat Ethiopia ana ing Bandar Udara Internasional Bole ing Addis Ababa, saka lokasi sing nyedhiyakake jaringan tujuan 125 penumpang - 20 tujuan kasebut dadi tujuan domestik lan 44.

The Dewan Pariwisata Afrika pisanan digawe ing 2018 dening Grup Pemasaran Pariwisata Afrika ing Amerika Serikat. ATB adhedhasar ing Kerajaan Eswatini. Tujuane ATB yaiku kanggo promosi Afrika dadi tujuan wisata utama.

Dewan Pariwisata Afrika minangka mitra strategis ing Jaringan Pariwisata Dunia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar