SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News wong Rusia Breaking News Blanja Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Adol smartphone Samsung dilarang ing Rusia

Adol smartphone Samsung dilarang ing Rusia.
Adol smartphone Samsung dilarang ing Rusia.
ditulis dening Harry Johnson

Ing wulan Juli, Pengadilan Arbitrase Moskow mutusake Squin SA, perusahaan Swiss sing nuntut Samsung Electronics Rus Company amarga nglindhungi hak paten eksklusif, lan nglarang operasi layanan pembayaran Samsung Pay.

Print Friendly, PDF & Email
  • Samsung bisa mréntahaké keputusan pengadilan Rusia ing sawijining wulan wiwit diadopsi.
  • Sales Samsung dilarang amarga regejegan paten babagan panggunaan Layanan Samsung Pay.
  • Samsung Pay diluncurake ing wulan Agustus 2015 lan muncul ing Rusia setaun mengko.

Adol 61 model smartphone Samsung dilarang ing Federasi Rusia amarga regejegan paten babagan panggunaan Samsung PAY layanan.

Pengadilan Arbitrase Moskow nerbitake keputusan sing nglarang anak perusahaan Rusia Samsung Electronics saka adol akeh model smartphone Samsung ing Rusia.

Miturut bagean operasional keputusan tambahan pengadilan kaping pisanan, pasokan lan penjualan Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Z Fold 2, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 +, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 +, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S10e, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 +, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9 +, model Samsung Galaxy S8 lan liya-liyane dilarang.

Keputusan kasebut bisa uga diajukake sajrone wulan wiwit diadopsi.

Ing wulan Juli, Pengadilan Arbitrase Moskow mutusake Squin SA, perusahaan Swiss sing nuntut Samsung Electronics Rus Company amarga nglindhungi hak paten eksklusif, lan nglarang operasi layanan pembayaran kasebut Samsung Pay.

Samsung Pay diluncurake ing wulan Agustus 2015 lan muncul ing Rusia setaun mengko. Miturut Badan Nasional Riset Keuangan tanggal Maret 2021, 32% wong Rusia ing antarane pangguna layanan pembayaran seluler nggunakake Google Pay, Apple Pay - 30%, Samsung Pay - 17%.

Miturut data paling anyar, penjualan smartphone bekas ing Rusia tambah 20% ing kuartal pertama 2021 dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar