SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pelancong Tionghoa siap lan kepengin mabur maneh

Pelancong Tionghoa siap lan kepengin mabur maneh.
Pelancong Tionghoa siap lan kepengin mabur maneh.
ditulis dening Harry Johnson

Luwih saka setengah responden survey ujar manawa dheweke siap metu ing daratan China yen wates mbukak, kanthi Asia Tenggara dadi wilayah pilihan utama, banjur Eropa, Australia / Selandia Baru lan Asia Wetan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rong pertiga wisatawan China wis melu penerbangan domestik wiwit wiwitan pandemi COVID-19.
  • 81 persen responden survey ujar manawa dheweke bakal mabur paling ora sawetara sajrone 12 wulan sabanjure.
  • Saka rencana lelungan, 73% bakal lelungan kanggo plesiran, kanthi mung 24% ngrencanakake lelungan bisnis.

Miturut survey industri lelungan paling anyar, 96% wisatawan ing China siyap lan duwe rencana plancongan liwat udara ing wektu cedhak.

81% responden survey ujar manawa dheweke arep mabur paling ora sepisan sajrone 12 wulan sabanjure lan 50% rencana mabur ing musim gugur iki.

Saka rencana lelungan, 73% ujar manawa kanggo plancongan kanthi plancongan bisnis mung 24%.

Panjaluk sing dibuwang uga katon ing ChinaLalu lintas penumpang, sing nuduhake pratandha kuwarasan banget. Ing wulan September 2021, lalu lintas China ana ing 87% level 2019 - luwih maju tinimbang Asia (42%).

Survei kasebut nuduhake manawa rong pertiga (66%) wisatawan China wis nindakake penerbangan domestik wiwit wiwitan pandemi kasebut. Data jadwal sing nuduhake lelungan domestik ing Q4 wis diwiwiti kanggo ngluwihi level pra-pandemi, mundhak udakara 15% dibandhingake karo Q4 2019.

Watesan pirang-pirang wulan sing dipicu dening kabijakan Zero-COVID China, tambah akeh panjaluk kanggo bali menyang lelungan internasional lan regional pancen jelas.

Luwih saka setengah (61%) responden survey ujar manawa dheweke siap lelungan metu saka daratan China yen wates mbukak, kanthi Asia Tenggara dadi wilayah pilihan utama, banjur Eropa, Australia / Selandia Baru lan Asia Timur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar