Klik ing kene yen iki siaran pers!

Tim kepemimpinan anyar sing diumumake dening Aprecia

ditulis dening Harry Johnson

Kyle Smith wis dadi Presiden lan Chief Operating Officer Aprecia Farmasi, LLC, sing ditrapake langsung. Pak Smith minangka veteran 10 taun karo Aprecia lan wis dadi Wakil Presiden Operasi suwene 3 taun. Minangka Presiden lan Chief Operating Officer, Pak Smith bakal tanggung jawab ngetrapake kegiatan bisnis sadina-dina.

Print Friendly, PDF & Email

Kyle Smith wis dadi Presiden lan Chief Operating Officer Aprecia Farmasi, LLC, sing ditrapake langsung. Pak Smith minangka veteran 10 taun karo Aprecia lan wis dadi Wakil Presiden Operasi suwene 3 taun. Minangka Presiden lan Chief Operating Officer, Pak Smith bakal tanggung jawab ngetrapake kegiatan bisnis sadina-dina.

Aprecia wis luwih ngiyatake tim kepemimpinan kanthi promosi Patrick Staudt dadi Wakil Presiden Operasi, sing langsung efektif. Dokter veteran Aprecia 14 taun, Pak Staudt, wis nuntun operasi manufaktur East Windsor, NJ luwih saka 10 taun lan wis nduwe bakat lan pengalaman supaya bisa tuwuh kanthi ekspektasi liwat pirang-pirang platform teknologi.

Pak Smith lan Pak Staudt dadi landasan sejarah teknologi lan inovasi manufaktur ing Aprecia. Dheweke dadi kontributor utama kanggo nggawe perusahaan dadi pimpinan pengembangan lan produksi produk farmasi liwat 3D-Printing. Pengalaman karo Aprecia wis mbantu nggawe budaya perusahaan lan inovasi pabrikan farmasi 3DP, lan sumbangane nggawe momentum sing terus akselerasi liwat kemitraan lan produk novel.  

"Nalika platform teknologi Aprecia berkembang lan kemitraan industri maju, Aprecia mbutuhake talenta lan sumber daya tambahan kanggo memenuhi tuntutan sing saya gedhe," ujare Chris Gilmore, Chief Executive Officer Aprecia. "Kita bathi duwe ahli teknologi canggih lan pimpinan perusahaan kanggo ningkatake lan nuntun pangembangan organisasi ing mangsa ngarep."

Pak Kyle Smith gelar Master Administrasi Bisnis saka Universitas Miami, lan Sarjana Ilmu Teknik Kimia saka Institut Teknologi Georgia.

Pak Patrick Staudt nduweni gelar Sarjana Ilmu Biomedis / Teknik Medis saka Universitas Drexel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar