Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Klik ing kene yen iki siaran pers! News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Wtn

Pahlawan WTN Kanggo Mimpin Pariwisata Barbados: Jens Thraenhart, CEO Anyar BTMI

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Barbados minangka papan sing khusus banget, lan wong Barbados minangka wong sing istimewa sing duwe akeh crita. Juru crita utama diumumake dina iki. Jens Thraenhart, sing bakal melu Manajemen Pariwisata Barbados (BTMI) tanggal 1 November, pas ing Pasar Perjalanan Dunia.

Print Friendly, PDF & Email
  • Patang minggu kepungkur, Kanada/Jerman Jens Thraenhart didadekake Pahlawan Pariwisata dening World Tourism Network.
  • Wis pirang-pirang taun, Pak Thraenhart dadi Direktur Pariwisata Mekong lan nganti minggu kepungkur ana ing Bangkok, Thailand.
  • Dina iki, Jens Thraenhart diangkat dadi pimpinan Pariwisata Barbados

Saiki wong sing dikenal minangka Pak Mekong minangka Chief Executive Officer Barbados Tourism Marketing Inc. (BTMI).

Saka Bangkok nganti Barbados, iki bakal dadi lingkungan anyar kanggo Jens Thraenhart lan kulawargane.

Dheweke yaiku Jens Thraenhart, veteran pariwisata 26 taun, sing "muncul minangka calon paling dhuwur saka blumbang awal 178 calon profesional sing berkualitas saka saindenging jagad" ujare organisasi kasebut ing release.

Dheweke duwe pengalaman perjalanan internasional, pariwisata, lan perhotelan luwih saka 25 taun ing posisi ing operasi, pemasaran, pangembangan bisnis, manajemen pendapatan, perencanaan strategis, lan e-bisnis. Awal karir, Jens wirausaha diasah karo dheweke nggawe lan ngoperasikake perusahaan katering panganan sing sukses, miwiti perusahaan Internet lelungan sing berbasis ing New York, lan ngatur resor golf mewah independen ing Jerman.

Ing 2014, Jens Thraenhart ditunjuk dening Kementerian Pariwisata Thailand, Vietnam, Kamboja, Laos, Myanmar, lan China (Yunnan lan Guanxi) kanggo mimpin Kantor Koordinasi Pariwisata Mekong (MTCO) minangka Direktur Eksekutif. Ing 2008, dheweke ngedegake perusahaan pemasaran digital China sing menang penghargaan Dragon Trail, lan dheweke wis mimpin tim pemasaran lan strategi Internet karo Komisi Pariwisata Kanada lan Fairmont Hotels & Resorts. Wiwit taun 1999, dheweke dadi CEO Strategi Chameleon.

Pendhidhikan ing Universitas Cornell kanthi Master Manajemen akreditasi MBA ing Hospitality, lan Sarjana Ilmu gabungan saka Universitas Massachusetts, Amherst, lan Pusat Universitas "Cesar Ritz" ing Brig, Swiss, Pak Thraenhart diakoni minangka salah sawijining 100 industri bintang paling apik ing majalah Travel Agent ing taun 2003, didhaptar minangka salah sawijining 25 Pikiran Penjualan lan Pemasaran Luar Biasa HSMAI ing Perhotelan lan Plancongan ing taun 2004 lan 2005, lan dijenengi minangka salah sawijining 20 Pikiran Luar Biasa ing Perjalanan Eropa lan Perhotelan ing taun 2014. Dheweke dadi Anggota Afiliasi UNWTO, Anggota Dewan PATA, lan Ketua PATA China kepungkur.

Pak Thraenhart duwe pola pikir global.

Janjian kanggo Barbados diwiwiti tanggal 1 November.

Jens ora nate kerja ing Karibia nanging nggawa kepemimpinan global menyang Barbados lan wilayah Karibia sing gumantung karo pariwisata.

Juergen Steinmetz, Ketua Jaringan Pariwisata Dunia, minangka salah sawijining sing pertama menehi ucapan selamat marang Jens babagan jabatane sing ujar: "Iki minangka kesempatan sing apik ora mung kanggo Jens, nanging kanggo Barbados lan Karibia. Wis pirang-pirang taun aku kenal karo Jens. Iki ora bisa dadi pilihan sing luwih apik.

Jens minangka anggota saka Jaringan Pariwisata Dunia lan mung 4 weeks ago nampa ing Pahlawan Pariwisata penghargaan dening organisasi global iki.

"Iki dina sing apik kanggo Barbados lan Dunia Pariwisata."

Pariwisata Barbados ujar: "Pengumuman iki bakal nggawa jaman anyar kanggo organisasi kasebut, sing bakal ndeleng transisi BTMI menyang perusahaan pemasaran sing luwih komersial sing nggawe maneh operasi supaya bisa bersaing ing jaman pandemik anyar pariwisata global."

Jens minangka Wakil Ketua 2 anggota Dewan Afiliasi Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan wis dadi dewan industri kalebu Asosiasi Perjalanan Pasifik Asia (PATA), Asosiasi Penjualan lan Pemasaran Perhotelan (HSMAI), lan Federasi Internasional IT lan Perjalanan & Pariwisata (IFITT), nggawa sesambungan utama karo para pemangku kepentingan ing target pasar utama kanggo wisata Barbados.

Ketua BTMI Roseanne Myers ujar manawa organisasi kasebut wis nindakake tugas gedhe kanggo mbukak maneh pasar lan nggawe hubungan dagang.

"Kita yakin manawa ditambah karo pengalaman pariwisata internasional Jens, bukti trek nyata ing eksekusi strategi lan perspektif wirausaha, BTMI bakal muncul wiwit jaman pandemi iki dadi perusahaan pemasaran tujuan sing luwih kuat lan duwe kinerja dhuwur sing bakal entuk manfaat kanggo industri lan ekonomi sing luwih akeh, "ujare.

"Kita nantang tantangan kanggo nemokake calon sing paling apik kanggo posisi CEO supaya bisa mbentuk cara maju, lan kita seneng banget bisa nindakake, sawise proses sing tuntas lan transparan. We welcome Jens menyang tim Barbados. "

Puluh wong Barbawi lan 27 saka Karibia sing luwih akeh kalebu 178 pelamar. Proses pencarian lan pamilihan ditindakake dening Profiles Caribbean Inc. lan sub-panitia dewan lan profesional industri. Badan kasebut uga nganakake penjangkauan proaktif marang mitra industri regional lan internasional BTMI.

Draft otomatis
pahlawan.lancaran
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar