SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Kesepakatan anyar kanthi ratifikasi dening para pekerja hotel Pan Pacific Toronto

ditulis dening Harry Johnson

Anggota Unifor Local 112 ing hotel Pan Pacific Toronto ngratifikasi persetujuan anyar karo juragan kanthi 100 persen.

Print Friendly, PDF & Email

Anggota Unifor Local 112 ing hotel Pan Pacific Toronto ngratifikasi persetujuan anyar karo juragan kanthi 100 persen.

"Unifor minangka serikat pekerja Kanada kanggo perhotelan," ujare Jerry Dias, Presiden Nasional Unifor. "Aku bangga banget karo pakaryan panitia tawar-menawar 112 Lokal kanggo ngamanake persetujuan sing kuat ing jaman sing tantangan iki."

Rembugan karo manajemen hotel saya tegang amarga tunggakan pembayaran menyang dana kesehatan lan kesejahteraan karyawan hotel lan rencana pensiun. Unifor Local 112 sadurunge kasil ing proses legal mrentah hotel kanggo mbayar $200,000 ing pembayaran bali lan kapentingan.

"Kanggo ujar manawa pandhemen COVID-19 ngrusak para pekerja perhotelan minangka salah sawijining pernyataan," ujare John Turner, Presiden Lokal 112. "Pandemik kasebut kanthi jelas nuduhake pentinge para pekerja hotel duwe perlindungan serikat pekerja sing tanggung jawab para majikan."

Persetujuan kasebut ngluwihi hak kelingan anggota serikat pekerja, kalebu hak kelingan sing gegandhengan karo pandemi nganti Maret 2023, hak kelingan tanpa wates kanggo PHK sing ana gandhengane karo renovasi, lan hak kelingan 78 minggu kanggo PHK liyane. Kajaba iku, basa keamanan kerja anggota wis dikuatake kanthi komitmen supaya ora ngowahi papan hotel dadi kondominium. Persetujuan kasebut uga ngenalake posisi Advokat Keadilan Ras kanggo ndhukung buruh Black, Pribumi lan rasis.

Perbaikan ekonomi komprehensif perjanjian kasebut kalebu kenaikan upah, kontribusi majikan sing luwih dhuwur kanggo tunjangan kesehatan lan pensiun, jangkoan obat resep kulawarga kanggo sangang wulan kanggo para pekerja full-time, tambahan panganan $5 saben dina, lan tunjangan pensiun sing ditingkatake, paling dhuwur ing sektor hotel Toronto, wis maintained. Majikan uga setuju karo jadwal pembayaran maneh kanggo sisa pembayaran tunggakan majikan menyang dana kesehatan lan kesejahteraan karyawan lan rencana pensiun.

Workloads housekeeping uga apik, kalebu ora mundhut jam kanggo petugas kamar hotel yen hotel milih kanggo program 'pilihan ijo' ora adil lan dubious ing mangsa. Petugas Pan Pacific Room ngresiki ora luwih saka 14 kamar saben dina.

"Thanks kanggo kamanunggalan tim tawar-menawar lan solidaritas anggota, kita wis entuk persetujuan sing menehi prioritas utama anggota," ujare Andrea Henry, Ketua Unit Lokal 112 ing hotel Pan Pacific. "Pegawe hotel wis cukup nandhang sangsara ing pandemi iki, lan aku bangga yen kita wis nggawe prabédan sing signifikan kanggo anggota."

Unifor minangka serikat pekerja paling gedhe ing Kanada ing sektor swasta, sing makili 315,000 buruh ing saben wilayah utama ekonomi. Serikat panyengkuyung kanggo kabeh wong sing kerja lan hak-hak, berjuang kanggo kesetaraan lan keadilan sosial ing Kanada lan luar negeri, lan ngupayakake owah-owahan progresif kanggo masa depan sing luwih apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar