SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Laporan penekanan / pambusakan data COVID-19 sing diusulake bisa uga luwih mbebayani tinimbang mbiyantu, laporan PERC ditemokake

ditulis dening Harry Johnson

Laporan anyar sing dirilis dening Dewan Riset Kebijakan & Ekonomi (PERC) nemokake manawa langkah-langkah penindasan / pambusakan data sing diusulake kanggo ngatasi kejatuhan ekonomi COVID-19 bakal nyuda akses kredit kanthi dramatis yen ditindakake. Laporan kasebut, kanthi irah-irahan "Impacts from System-Wide Suppression of Derogatory Data in Credit Reporting," simulasi dampak penindasan skala gedhe lan pambusakan informasi kredit negatif. 

Print Friendly, PDF & Email

Laporan anyar sing dirilis dening Dewan Riset Kebijakan & Ekonomi (PERC) nemokake manawa langkah-langkah penindasan / pambusakan data sing diusulake kanggo ngatasi kejatuhan ekonomi COVID-19 bakal nyuda akses kredit kanthi dramatis yen ditindakake. Laporan kasebut, kanthi irah-irahan "Impacts from System-Wide Suppression of Derogatory Data in Credit Reporting," simulasi dampak penindasan skala gedhe lan pambusakan informasi kredit negatif. 

Sajrone 18 wulan kepungkur, para pembuat kabijakan ing AS lan global berjuang karo masalah komplèks pasar mati saka langkah-langkah kesehatan sing dibutuhake. Domestik, respon pelaporan kredit sing relatif sempit lan ditargetake saka Undhang-undhang CARES katon sukses. Nanging, ana telpon saka sawetara anggota Kongres kanggo nglarang langsung nglaporake informasi kredit babagan informasi sing ala, kalebu kabeh konsumen sajrone (lan sawetara wektu sawise) krisis COVID-19 - kabijakan sing diarani "penindasan lan pambusakan. .”

Nalika pandhemen nuju ing arah sing bener ing AS, negara kasebut ora metu saka alas. Kanthi 22% pedunung AS sing ora divaksinasi, lan tingkat vaksinasi sing luwih murah ing saindenging jagad, ana akeh kesempatan kanggo krisis kesehatan kanggo miring. Yen kedadeyan kasebut, para anggota parlemen bisa digodha kanggo ngetrapake langkah-langkah penindasan / pambusakan kanggo nglindhungi konsumen. Kajaba iku, aplikasi sing luwih sempit saka pendekatan iki bubar dienalake ing Kongres minangka amandemen kanggo Undhang-undhang Otorisasi Pertahanan Nasional (NDAA). Nalika niat apik, kaya ukuran sing luwih jembar, aplikasi sing luwih sempit bakal luwih mbebayani kanggo para peminjam tinimbang mbiyantu - ing kasus iki, personel militer sing aktif.

Laporan PERC nemokake yen kanthi kabijakan penindasan / pambusakan sing luwih akeh, skor kredit rata-rata mundhak - nanging ora cukup kanggo cocog karo kenaikan bebarengan ing skor cut-off sing digunakake dening pemberi utang kanggo mutusake peminjam sing bakal ditolak lan sing bakal ditampa. Contone, sawise nem wulan dipateni / dibusak, skor cut-off mundhak dadi 699 nalika skor kredit rata-rata mundhak dadi mung 693. Kesenjangan ing antarane kalorone saya suwe saya suwe, tegese ana kebijakan penekanan sing luwih dawa. luwih akeh wong sing bakal ditolak akses menyang kredit mainstream terjangkau.

Bukti saka panaliten anyar uga nuduhake manawa peminjam sing luwih enom, peminjam berpendapatan murah, lan peminjam saka komunitas minoritas bakal ngalami dampak negatif sing paling gedhe. Ing salah sawijining conto, nalika panampa kredit kanggo kabeh populasi mudhun 18%, mudhun 46% kanggo peminjam paling enom. Skenario liyane, kalebu dampak moral bebaya saka kabijakan penindasan / pambusakan, nemokake akses kredit kanggo bocah-bocah umur 18 nganti 24 taun suda kanthi 90%. Pengaruh sing nyebar ing klompok umur kasebut bisa uga mengaruhi kekuwatan kanggo ngasilake kekayaan lan nggawe aset - sing misuwur amarga Milenium wis berjuang ing ngarep iki kanggo Gen-Xers lan Boomer ing umur sing padha. Miturut penghasilan, mudhun 19% kanggo klompok sing paling murah nanging 15% kanggo sing paling dhuwur-bedane 27%. Kanggo anggota kluwarga ing wilayah putih, mayoritas non-Hispanik, mudhun 17%, nanging ing wilayah mayoritas ireng, mudhun 23%, lan ing wilayah mayoritas Hispanik, mudhun 25%. 

Riset PERC meh rong puluh taun wis fokus ing panggunaan data sing tanggung jawab kanggo nggedhekake inklusi finansial. Panaliten iki minangka lanjutan saka kertas putih sadurunge kanthi judhul "Tambahan iku Luwih Apik saka Pengurangan: Risiko saka Penindasan Data lan Mupangat kanggo Nambah Data sing Positif Liyane ing Pelaporan Kredit." Iki nliti riset sadurunge babagan pambusakan data lan nampilake temuan sing konsisten manawa pambusakan data mbebayani kanggo peminjam. Beda karo penindasan / pambusakan, riset PERC nemokake manawa nambah data pembayaran non-finansial menyang laporan kredit konsumen nambah akses menyang kredit kanthi dramatis kanggo invisibles (utamane wong sing duwe penghasilan luwih murah, warga Amerika sing luwih enom lan tuwa, komunitas minoritas lan imigran).

Laporan kasebut nyaranake nambahake data pembayaran positif (ing wektu) saka telekomunikasi, TV kabel lan satelit, lan perusahaan broadband menyang sistem pelaporan kredit, tinimbang mbusak data pembayaran negatif (telat). Gawan data prediksi liwat saluran sing diidini konsumen uga bisa mbantu ngimbangi degradasi data file kredit tradisional sing disebabake dening pandemi.

Presiden lan CEO PERC Dr. Michael Turner nyatakake, "Para pembuat kebijakan AS wis entuk keseimbangan sing alus karo ketentuan CARES Act-sing wis makarya. Nanging, sinau kita kudu maju kanthi ati-ati. Dr. Turner nuduhaké kemungkinan manawa wong sing dikecualekake minangka akibat saka penindasan / pambusakan bakal dadi wong sing duwe utang larang (toko pion, tukang mbayar gaji, kreditur judhul) kanggo nyukupi kebutuhan kredit sing asli. "Kita ngira saiki wayahe Kongres tumindak kanggo ningkatake kalebu data alternatif ing laporan kredit konsumen," tambah Turner.

Pendhiri lan Présidhèn Society for Financial Education & Professional Development (SFE&PD) Ted Daniels nambahake, "Laporan PERC babagan pelaporan kredit ngemot informasi sing migunani banget amarga rinci babagan carane langkah-langkah pambusakan / pambusakan data COVID-19 sing diusulake bener-bener nyuda akses menyang kredit kanggo konsumen, utamane. populasi minoritas. Kajaba iku, laporan PERC nuduhake kabutuhan pambocoran sing adil lan akurat kabeh data kredit - kayata data pembayaran positif saka telekomunikasi, TV kabel lan satelit, lan broadband - dadi laporan kredit.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar