Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Sint Maarten Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

St. Maarten: Pengunjung sing wis divaksinasi kanthi lengkap ora mbutuhake tes COVID-19

St. Maarten: Pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap ora butuh tes COVID-19.
St. Maarten: Pengunjung sing divaksinasi kanthi lengkap ora butuh tes COVID-19.
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Omar Ottley ngumumake sajrone pengarahan pers yen tanggal 1 November 2021, wong sing divaksinasi kanthi lengkap ora bakal mbutuhake tes COVID-19 maneh kanggo mlebu ing St Maarten.

Print Friendly, PDF & Email
  • Aturan anyar ditrapake kanggo para plancong sing divaksinasi kanthi vaksin sing disetujoni saka RIVM lan organisasi WHO.
  • Beban virus wong sing divaksinasi kanthi lengkap, sing kena infeksi COVID-19, luwih murah tinimbang wong sing ora divaksinasi. 
  • Ing St. Maarten, ana angka kematian 1.6% sing kacathet, ing endi 0.04% divaksin kabeh. 

Menteri Kesehatan Umum, Pengembangan Sosial lan Tenaga Kerja, Omar Ottley ngumumake sajrone pengarahan pers yen tanggal 1 November 2021, wong sing divaksinasi kabeh ora bakal mbutuhake tes COVID-19 maneh. St. Maarten.

Iki mung bakal ditrapake kanggo para plancong sing divaksinasi kanthi vaksin sing disetujoni saka RIVM lan organisasi WHO. Menteri kasebut terus negesake manawa iki prekara sing wis diawasi kementerian kasebut, lan kanthi riset sing wis kabukten, dheweke mutusake proses kasebut.

Panliten nuduhake manawa viral load wong sing divaksinasi lengkap, sing kena infeksi COVID-19, luwih murah tinimbang wong sing ora divaksinasi. Iki tegese sanajan ana sawetara kasus kasus sing divaksinasi, kemungkinan wong-wong kasebut nyebar virus utawa lara parah banget.

Menteri kasebut ujar manawa vaksin kasebut ngidini awak sampeyan nglawan virus yen infeksi pindhah saka rongga irung lan mlebu aliran getih. Penyakit parah bisa dihindari kanthi divaksinasi, amarga awak bakal luwih siyap kanggo nglawan virus.

On St. Maarten, ana angka kematian 1.6% sing kacathet, ing endi 0.04% divaksin kabeh. Persentasi sing padha dicathet kanggo jumlah rawat inap sing divaksinasi. "Iki nuduhake manawa vaksin kasebut efektif banget lan kita bisa maju supaya wong sing divaksinasi bisa mlebu tanpa mbutuhake tes," ujare Ottley.

Menteri Ottley ngumumake manawa rencana jangka pendek dheweke uga kudu nggawe sertifikat COVID-19 Digital COVID-19 pemulihan (DCC), sing ngidini wong ndhaptar infeksi kepungkur lan nuduhake bukti kakebalan alami.

Elinga yen persyaratan kanggo wong sing durung divaksinasi tetep padha, kanggo rincian luwih lengkap bukak situs web Pamrentah.

Waca Dhaptar vaksin sing disetujoni WHO ing ngisor iki:

  • Modern
  • Pfizer / BioNTech (Disetujoni FDA)
  • Janssen (Johnson & Johnson)
  • Oxford / AstraZeneca
  • Sinopharm (Beijing) BBIBP
  • Sinovac. CoronaVac

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar