SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Kanada ngluncurake sertifikat lelungan vaksin COVID-19 standar anyar

Kanada ngluncurake sertifikat lelungan vaksin COVID-19 standar anyar.
Kanada ngluncurake sertifikat lelungan vaksin COVID-19 standar anyar.
ditulis dening Harry Johnson

Dokumen perjalanan digital Kanada anyar bakal duwe kode QR kanggo pindai bandara, stasiun sepur, lan titik mlebu liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sertifikat bukti vaksinasi bakal duwe tandha pengenal Kanada lan cocog karo standar kertu kesehatan cerdas internasional.
  • Dokumen kasebut bakal kalebu jeneng wong, tanggal lair lan riwayat vaksin COVID-19 - kalebu dosis sing ditampa lan nalika disuntik.
  • Warga Kanada ora bakal bisa numpak pesawat kanggo lelungan manca utawa domestik tanpa sertifikat bukti vaksin wiwit 30 November.

Kanada Perdana Menteri Justin Trudeau ngumumake dina iki yen sertifikat perjalanan vaksinasi COVID-19 standar anyar diluncurake dening pamrentah negara kasebut.

"Nalika wong Kanada nyoba miwiti lelungan maneh, bakal ana sertifikat bukti-babagan-vaksinasi standar," Trudeau ujar, meksa warga Kanada sing durung nindakake supaya divaksinasi sanalika bisa. "Kita bisa mungkasi pandemi iki lan bali menyang perkara sing kita tresnani."

Pamrentah nasional bakal mbayar paspor vaksinasi standarisasi, Trudeau ngandika. "Kita bakal njupuk tab kasebut."

In Canada, kesehatan umume dikirim dening pemerintah provinsi lan biasane dibiayai dening pemerintah nasional, kadhangkala mimpin kanggo squabbles politik bab yurisdiksi lan sing mbayar kanggo apa.

Sawetara provinsi, kalebu Saskatchewan, Ontario, Quebec, Nova Scotia, Newfoundland lan Labrador lan kabeh telung wilayah sisih lor, wis wiwit nggunakake standar nasional kanggo sertifikat bukti vaksin, ujare Trudeau.

Dokumen perjalanan digital anyar, sing diarani Vaccine Passport, bakal duwe kode QR kanggo mindhai ing bandara, stasiun sepur lan titik mlebu liyane.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • We know, Canada is launching a standardized COVID-19 vaccine passport to make it easier for citizens to travel abroad, Prime Minister Justin Trudeau announced. The digital document revealed on Thursday will have a QR code for scanning at airports, train stations and other points of entry. As new vaccine requirements roll out for travelers, we are working to ensure that those who travel have access to a reliable.