SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Kabar Olahraga USA Breaking News

CDC ngetokake pituduh penting kanggo Pfizer utawa Moderna Booster Shots kanggo wong Amerika

Jarum suntik kanthi dosis vaksin Pfizer COVID-19, ditampilake ing jejere kertu vaksinasi, Setu, 13 Maret 2021, ing dina pisanan operasi ing situs vaksin massal ing Pusat Acara Lapangan Lumen ing Seattle, sing ana gandhengane karo lapangan bal-balan NFL Seattle Seahawks lan bal-balan MLS Seattle Sounders main game kasebut. Situs kasebut, sing minangka situs vaksinasi sing dikelola warga sipil paling gedhe ing negara kasebut, bakal dioperasikake mung sawetara dina seminggu nganti pejabat kutha lan kabupaten bisa entuk dosis luwih gedhe saka vaksin kasebut. (Foto AP / Ted S. Warren)
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rekomendasi resmi sing kapan lan nalika njupuk shot booster COVID-19 diluncurake menyang Amerika saiki dening Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit (CDC)

Print Friendly, PDF & Email

Rekomendasi CDC sing tepat anyar kanggo nembak penguat Covid ing Amerika Serikat

Dina iki, Direktur CDC Rochelle P. Walensky, MD, MPH, nyengkuyung rekomendasi Komite Penasihat CDC babagan Praktik Imunisasi (ACIP) kanggo nembak penguat vaksin COVID-19 ing populasi tartamtu. Ing Otorisasi Administrasi Pangan lan Obat (FDA) lan rekomendasi CDC kanggo digunakake minangka langkah-langkah penting supaya bisa ngupayakake virus lan njaga keamanan wong Amerika.

Kanggo individu sing nampa vaksin Pfizer-BioNTech utawa Moderna COVID-19, klompok ing ngisor iki layak ditembak nyurung 6 wulan utawa luwih sawise seri wiwitan:

  • 65 taun lan luwih tuwa

Kanggo meh 15 yuta wong sing entuk vaksin Johnson & Johnson COVID-19, shot booster uga disaranake kanggo wong sing umur 18 taun utawa sing divaksinasi rong wulan utawa luwih kepungkur. 

Saiki ana rekomendasi panguat kanggo kabeh telung vaksin COVID-19 sing kasedhiya ing Amerika Serikat. Individu sing layak bisa milih vaksin sing ditampa minangka dosis pendorong. Sawetara wong duwe pilihan kanggo jinis vaksin sing sadurunge ditampa lan liyane, luwih seneng entuk panguat liyane. Rekomendasi CDC saiki ngidini dosis campuran lan match kanggo nembak booster.

Mayuta-yuta wong sing nembé layak nampa shot shot lan bakal entuk manfaat saka perlindungan tambahan. Nanging, tumindak saiki ora bisa ngganggu kerja kritis kanggo mesthekake yen wong sing durung divaksinasi njupuk langkah pertama lan entuk vaksin COVID-19 awal. Luwih saka 65 yuta wong Amerika tetep ora divaksinasi, dadi awake dhewe - lan anak, kulawarga, wong sing ditresnani, lan komunitas - rentan.

Data sing kasedhiya saiki nuduhake manawa kabeh telu kasebut Vaksin COVID-19 disetujoni utawa diidini ing Amerika Serikat terus dadi efektif banget kanggo nyuda resiko penyakit parah, rawat inap, lan pati, sanajan nyebar Varian Delta. Vaksinasi tetep dadi cara paling apik kanggo nglindhungi awak dhewe lan nyuda panyebaran virus lan mbantu nyegah varian anyar supaya ora muncul.

Ing ngisor iki kena kanggo Dr. Walensky:

"Rekomendasi kasebut minangka conto komitmen utama kita kanggo nglindhungi wong sabisa-bisa saka COVID-19. Bukti kasebut nuduhake manawa kabeh telung vaksin COVID-19 sing sah ing Amerika Serikat aman - kaya sing dituduhake luwih saka 400 yuta dosis vaksin sing wis diwenehake. Dheweke kabeh efektif banget kanggo nyuda resiko penyakit parah, rawat inap, lan pati, sanajan ing antarane varian Delta sing nyebar

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar