SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Industri Hospitality India Breaking News News tanggung jawab Sustainability News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Kerala: Clean Up Chaliyar River Paddle Now

Acara Paddle Kerala
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Edhisi Kali Chaliyar Kali Paddle edhisi 7 bakal dianakake ing Kerala, India, wiwit tanggal 12 nganti 14 November 2021, kanthi pesen "plastik negatif".

Print Friendly, PDF & Email
  1. Acara paddling telung dina sing diatur dening Jellyfish Watersports kanthi asosiasi karo Kerala Tourism promosi pengalaman olahraga banyu sing ramah lingkungan sing nyambungake wong enom lan wong diwasa.
  2. Paddle 68-km bakal diwiwiti saka Nilambur, dumunung ing pucuk gunung ghats Kulon ing Malappuram.
  3. Bakal rampung ing Beypore ing distrik Kozhikode, ing kali kasebut ketemu karo Laut Arab.

Protokol safety COVID bakal ditindakake sajrone acara kasebut lan sertifikat vaksinasi COVID minangka prasyarat kanggo melu acara kasebut. Taun iki, miturut kahanan kasebut, acara iki bakal dipromosekake minangka acara phoenix kanggo ningkatake kegiatan pariwisata ing Kerala. Acara kasebut bakal menehi ekspedisi, kemah, lan sumber kanggo pengalaman dayung segara, nggunakake kayak, SUP, rakit, lan ing taun iki ing dina katelu, panitia ngenalake sculling (dayung) lan prau layar dinghy dadi luwih akeh. prau sing ora nganggo motor, nganggo tenaga manungsa digunakake - soko anyar sing bakal diarep-arep lan dialami.

The Chaliyar River Paddle nawakake kesempatan ing macem-macem tingkat saka wiwitan kanggo non-swimmers kanggo pecandu olahraga banyu mapan, penyayang alam, turis, anak, lan wong saka kabeh lapisan masyarakat. Acara kasebut kanthi alami nyengkuyung kali Kerala, kaendahane, masakan Malabar asli, lan nawakake kesempatan unik kanggo ketemu wong sing padha. Band musik lokal bakal gabung kanggo promosi bakat lan nawakake sore sing santai kanggo para pendayung. Panganan bakal diwenehake dening restoran lokal sing paling apik kayata Calicut Paragon. 

"Chaliyar River Paddle wis fokus kanggo nylametake kali kita saka polusi kutha lan promosi kayak rekreasi kanggo kabeh wong. Iki minangka acara negatif plastik, mula para pendayung bakal mbantu ngresiki kali nalika kayak. Kita wis kerja sama karo LSM lokal sing bakal menehi peserta tas koleksi lan nggawa sampah menyang fasilitas daur ulang lan pengelolaan sampah. Dheweke uga bakal ngajari peserta babagan pemisahan sing tepat, konsumsi sing tanggung jawab, lan manajemen sampah. Iku kabeh babagan entuk Pariwisata Kerala sektor kanggo mumbul maneh saka pandemi COVID bebarengan karo nyebarake kesadaran babagan lingkungan lan utamane polusi plastik ing kali, "ujare Kaushiq Kodithodika, Pendhiri Olahraga Air Jellyfish.

Informasi liyane, kalebu informasi registrasi acara, bisa ditemokake kene

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar