Klik ing kene yen iki siaran pers!

Glass Lewis partner karo Arabesque kanggo nambah wawasan kelestarian kanggo investor lan perusahaan

ditulis dening Harry Johnson

Arabesque, pimpinan global ing data lan wawasan ESG, lan Glass Lewis, panyedhiya solusi tata kelola global, dina iki ngumumake kemitraan strategis anyar kanggo nyedhiyakake akeh investor lan perusahaan paling gedhe ing donya kanthi intelijen kelestarian sing unggul ing pasar kanggo voting lan pemegang saham. pertunangan

Print Friendly, PDF & Email

Arabesque, pimpinan global ing data lan wawasan ESG, lan Glass Lewis, panyedhiya solusi tata kelola global, dina iki ngumumake kemitraan strategis anyar kanggo nyedhiyakake akeh investor lan perusahaan paling gedhe ing donya kanthi intelijen kelestarian sing unggul ing pasar kanggo voting lan pemegang saham. pertunangan

Kemitraan kasebut bakal nyedhiyakake Arabesque nyedhiyakake profil ESG perusahaan kanggo laporan riset Proxy Paper Glass Lewis, supaya klien entuk data lan wawasan ESG paling anyar ing luwih saka 8,000 perusahaan ing saindenging jagad, lan akses menyang solusi data iklim lan peraturan. Nggunakake data amba lan pendekatan kuantitatif, algoritma, kemampuan Arabesque ngasilake luwih saka patang yuta data data ESG saben dina saka luwih saka 30,000 sumber kanggo metrik kinerja kesinambungan, kalebu keselarasan net-nol perusahaan.

Pengumuman kasebut digawe amarga minat investor ing informasi ESG terus meningkat, kanthi udakara sepertiga saka kabeh aset sing dikelola saiki nggabungake pertimbangan keberlanjutan, lan kaping lima saka 2,000 perusahaan publik paling gedhe ing donya sing janji bakal netepake target net-zero sadurunge Iklim PBB COP26 Konferensi Ganti.  

Ngandika babagan woro-woro saiki, Dr Daniel Klier, Presiden Arabesque, ujar:

"Sajrone taun-taun pungkasan, kita wis nyekseni kenaikan ESG sing durung pernah ana sadurunge minangka tren mega sing mbentuk maneh pasar modal, kanthi aset ESG global sing dilacak luwih saka $ 50 triliun ing taun 2025. Lan iki nyebabake permintaan investor kanggo keberlanjutan sing bisa diakses lan transparan data sing bisa nggawe keputusan sing luwih apik lan ningkatake manajemen risiko lan kesempatan ESG. ”

"Kanthi nyakup data lan wawasan ESG sing didhukung teknologi Arabes bareng karo laporan riset Proxy Paper sing dipimpin dening Glass Lewis, kemitraan strategis anyar iki bakal ndadekake investor paling gedhe ing dunya bisa nyepetake analisis kinerja keberlanjutan perusahaan sing luwih cerdas. Bareng, kita seneng banget ngirim solusi sing bakal nguntungake kabeh pemegang saham. ”

Dan Concannon, Kepala Pejabat Komersial Glass Lewis, ujar:

"Investor lan perusahaan umum saka saindenging jagad gumantung marang pemahaman saka Glass Lewis kanggo njupuk keputusan pamrentah sing penting. Masalah ESG dadi tantangan sing saya kritis sing kudu luwih tliti babagan kinerja keberlanjutan perusahaan. Kita percaya yen kemitraan strategis karo Arabesque kanggo menehi wawasan lan akses menyang data ESG, iklim, lan peraturan bakal cepet dadi alat kritis ing proses stewardship.  

Luwih saka 1,300 klien institusi, kalebu umume rencana pensiun paling gedhe ing donya, reksa dana, lan manajer aset sing sacara kolektif ngatur aset luwih saka $40 triliun, nggunakake solusi riset lan teknologi Glass Lewis kanggo menehi informasi lan nggampangake kegiatan tata kelola perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar