Klik ing kene yen iki siaran pers!

Nangkep Semangat Islandia Kanthi Standar Kemewahan Reykjavik Anyar

ditulis dening editor

Hotspot kuliner sing berkembang kanthi kafe-kafe sing keren, hiburan malam sing nyenengake lan pemandangan musik sing epik, sorotan kasebut sumunar ing ibukutha hip Islandia lan, kanthi kepinteran khas, teka The Reykjavik EDITION luwih ngematake EDITION Hotels 'kemampuan uncanny kanggo ndharat kanthi cepet. Panggonan tengen ing wektu tengen.

Print Friendly, PDF & Email

"Reykjavik minangka kutha enom sing apik banget - sampurna kanggo merek kita," ujare Ian Schrager, pelopor visioner konsep hotel butik, pencipta PUBLIC lan EDITION. "Kita mikir iki wektu Reykjavik lan kita ana ing tengah-tengah lan ing wektu sing tepat."

Dibukak ing pratinjau tanggal 9 Nopember 2021, Reykjavik EDITION bakal nyetel standar anyar minangka pengalaman hotel mewah sing pertama ing kutha, nggabungake ibukutha Islandia sing paling apik karo pengalaman pribadi, intim lan individu sing dikenal merek EDITION. Asil punika hub kutha sregep lan canggih karo 253 kamar, line-up pinunjul saka bar, restaurant teken lan klub wengi lan, ing gaya EDITION bener, introduksi saka jinis anyar saka konsep Kamping sosial modern. Ing tanah sumber panas, banyu mineral lan fjord alam, inovasi kreatif iki, pengalaman emosional visceral lan keasliane Ian Schrager, bebarengan karo keahlian operasional Marriott International sing wis suwe lan jangkauan global, ngasilake penawaran sing beda banget sing luwih ningkatake pertumbuhan Reykjavik. daya tarik minangka tujuan kosmopolitan internasional kelas donya.

Islandia minangka tujuan sing gegayuhan karo akeh, ing antarane Amerika Utara lan Eropa Kulon - rute penerbangan sing saya tambah, lan lanskap liyane sing misuwur, narik kawigaten para pengunjung saka endi wae. EDITION Reykjavik minangka merek kemewahan sejati sing pertama mlebu pasar sing duwe fasilitas lan layanan sing ora ana liyane. Pisanan katon ing peta nalika grandmaster catur Amérika Bobby Fischer menangaké Kejuaraan Catur Donya ing Reykjavik ing 1972, Schrager, sing sawise acara ing wektu, ngandika kaget dening unspoiled, kaendahan alam negara. Pancen, marooned ing Samudra Atlantik Lor, mung ing sangisore Arktik Circle, Iceland cukup secara harfiah ing nggawe, lanskap terus berkembang asil gunung rumbling, bubbling sumber panas, njeblug geyser lan owah-owahan lempeng tektonik. Kabeh iki wis nyebabake spektakuler, medley mistis saka lapangan lava ijo padhang lumut-karpeted lahar, soaring gletser lan gunung-gunung kasar diiris dening jero, lembah-potong kali. "Ing Islandia, sampeyan bakal bisa ndeleng barang sing ora bakal sampeyan deleng ing endi wae," ujare Schrager. "Luwih saka papan liya ing jagad iki, iki minangka kesempatan nyata kanggo sesambungan karo bumi lan alam lan kita bangga bisa nggedhekake merek EDITION ing papan sing luar biasa kanthi hotel sing luar biasa sing menehi rasa sejati. panggonan.”

Nggunakake tutul Midas kang, Ian Schrager wis kasebut kanthi teliti, ngandhut, konsep lan program hotel kanggo nggawe alkimia lan rasa gaib eksklusif kanggo hotel iki. EDITION Reykjavik dirancang kanthi kemitraan karo firma arsitektur lokal, T.ark lan studio sing berbasis ing New York, Roman lan Williams kanthi tuntunan desain ISC (Ian Schrager Company), kanthi subtly nangkep semangat Reykjavik nalika ngindhari klise lan tetep bosok. merek EDITION raos kuwat saka kecanggihan olahan lan gaya. Ing perch pinggir pelabuhan, nglawan pemandangan gunung sing mulya, hotel kasebut ana ing lokasi sing sampurna ing tengah kutha: ing jejere Harpa, balai konser lan pusat konferensi landmark - sing fasad kaca warna-warni dirancang dening seniman Iceland lan Denmark Olafur sing misuwur. Eliasson - lan mung sawetara menit saka Laugavegur, dalan blanja utama ing kutha Reykjavik.

Saka njaba, The Reykjavik EDITION minangka tambahan sing apik kanggo lingkungan kutha iki. Faebade kayu ebony shou sugi ban wis dibakar kanthi ireng kanthi teknik Jepang kuno, lan pigura baja sing ireng dadi tandha lanskap lahar ing Islandia sing dramatis. Garis sing prasaja lan resik saka bangunan kasebut dhewe wis dideleng kanggo ngoptimalake tampilan lan setelan pinggir pelabuhan sing rame kanthi lobi lawang kaping pindho sing bisa diakses saka plaza Harpa pejalan kaki, utawa Pelabuhan. Sing terakhir - ing rasa kedatangan sing padha karo The Times Square EDITION - nduwe kanopi, sisih ngisor sing disinari 12,210 simpul LED kaca.

Kaya dene kabeh hotel EDITION, lobi minangka ruang sosial sing dinamis sing kanthi terang-terangan nuduhake rasa papan lan rasa wektu. Ing kene, watu basalt - utawa watu vulkanik - katon ing lantai, sing dilebokake kanthi pola rumit sing diilhami dening geometri Islandia, lan meja resepsi patung sing luar biasa. Ing bagian tengah lobi, tim ISC nambahake totem patung watu lahar Iceland kanggo ngimbangi bahan-bahan sing anget kayata kulit pelana tactile sing dibungkus kolom beton - lan lantai kayu oak putih, balok langit-langit lan slats, sing ana ing pinggir lobi. Menu minuman lobi bar fokus ing anggur global kanthi pilihan kaca lan koktail klasik kanthi corak Islandia. Lounge lobi nduweni perapian sing nyala api tengah sing dadi perapian ruangan, diubengi karo papan lungguh lan koleksi perabotan sing digawe khusus ing kelompok lenggahan sing intim, kayata kursi sing diilhami Jean-Michel Frank ing shearling putih lan Pierre Jeanneret. -inspirasi kursi ing beludru ireng. Kaya biasane, ana penekanan kuat kanggo pencahayaan sing ora anget lan ora langsung, sing dianggep bisa nggawe cahya alus lan murup perabotan tetep kaya bar lan meja resepsionis lan lampu lantai perunggu putih Liaigre Kristen kanggo nggawe mirip perhiasan instalasi kothak.

Ing lawang mlebu hotel, ISC wis kerja sama karo pengrajin lokal kanggo nggawe patung totem saka tumpukan basalt kolom saka kidul Islandia. Ndhuwur cedhak patang meter, inspirasi patung kasebut ditemokake ing Cairns tradisional sing dadi landmark ing deso Islandia. Dramatically surem dening loro listrik lan lilin lan diubengi dening bench basalt, totem dilapisi karo kulit wedhus ireng gembur, damask ireng lan bantal sutra, dadi panggonan kumpul kanggo ndeleng lan katon ing tengah lobi. Tengen ing jejere iki, inspirasi dening tontonan aurora borealis (Lampu Utara), ISC wis video peta Northern Lights lan wis nggawe immersive, telung dimensi lan karya seni digital atmosfer saka ombak nari ijo lan ungu ayu. Dumunung ing lobi, iki ndadekake reaksi lan emosi, padha karo nyekseni fenomena alam ing langit wengi Iceland…nanging ing comfort, anget, lan karukunan ing lobi lan lobi geni. We nelpon Northern Lights ing dikarepake.

Bisa diakses saka lobi, lantai dhasar uga ana ing Tides, restoran sing ditandatangani kanthi ruang makan pribadi, lan kafe kanthi barang panggang krasan, lan Tölt, bar intim sing njupuk isyarat saka Punch Room sing menang penghargaan The London EDITION. Tides, sing duwe teras ing njaba ruangan lan lawang mlebu banyu dhewe, dipimpin dening Gunnar Karl Gíslason - koki ing mburine Dill, restoran bintang-bintang New Nordic Michelin sing paling misuwur ing Reykjavik. Interioré sing sugih lan canggih wis dipikir kanthi trampil kanggo transisi sing mulus saka awan nganti wengi, sing nampilake jendhela saka lantai nganti langit-langit sing, nalika awan, menehi cahya alami ing kolom beton flute lan rincian kayu abu sing diwenehi minyak kayata panel langit-langit sing surem banget. , macem-macem perabotan, lan bar bentuk heksagonal tengah sing dipasang gantung perunggu lan lampu gantung digawe dening seniman Prancis sing misuwur, Eric Schmitt. Ing wayah esuk, sarapan minangka campuran seger lan sehat saka jus sing resik, kue-kue, woh-wohan, sereal lan skyr (yoghurt Islandia) sing ditambah karo menu à la carte sajian panas lan pilihan sandwich sing mbukak. Kanggo nedha awan lan nedha bengi, Gíslason nyedhiyakake masakan modern Islandia, kanthi petunjuk cara masak tradisional, sing fokus karo produk lokal musiman lan bahan-bahan global sing paling dhuwur umume dimasak nalika mbukak geni. Sajrone dhaptar anggur global sing wiyar, ngarepake pasugatan kayata salad vertikal sing dilebokake karo jamur tiram goreng, kecap lan kacang almond panggang, char Arktik sing diiseni lemon, dill lan butter papak, cod Atlantik panggang, kentang panggang, herbal campuran lan butter lan pundhak lambe diremes lan diiris panggang, bawang bombay lan mint apel, lan kanggo panganan cuci mulut, kue wortel pasang, es krim, wortel lan selai buckthorn segara, kanthi minyak karboh panggang. Uga ana menu sarapan brunch akhir minggu lan telung wengi seminggu, The Counter, sing ndeleng pawon terbuka teater, bakal nyedhiyakake menu rasa wolung kursus nganggo pasangan anggur nganti 10 wong. Kangge sing golek sing luwih sembrono bisa mlebu ing toko roti lan kafe kanggo njupuk kopi lan pilihan scone stroberi panggang sing anyar kanggo roti lapis utawa roti rai sing enak ing endi para tamu bisa mangan utawa nggawa. 

Ing sisih ngelawan lobi, adoh saka mripat, Tölt - sing dijenengi jaran Islandia gaya kaping lima sing paling misuwur - minangka bar sing kepenak, dirancang minangka papan perlindungan sing didhelikake kanthi telung sudut intim sing ngemot permadani khusus warna-warni kanthi pola inspirasi dening geometri Icelandic tradisional, tembok tambour jati, banquettes oranye obaran lan poufs rambute poni sing ngubengi geni tengah. Ing njaba ruangan, ruangan kasebut ditutupi panel langit-langit kenari sing mewah, lan jubin, lampu gantung kenari sing digawe khusus lan jendela sing jubin sing katon ing Harpa. Ing mburi bar marmer ijo ana rak-rak perunggu lawas sing digantung saka langit-langit, sing nggawe cemlorot anget kanggo nikmati menu koktail sing diilhami dening budaya Islandia nggunakake roh Icelandic lokal.

Setel dadi tujuan dhewe, The Roof dumunung ing lantai 7 hotel lan nawakake panorama gunung, Samudra Atlantik Lor lan kutha lawas vistas. Ruang serbaguna sing bisa dipérang dadi lawang kaca kanggo acara pribadi ngidini dadi papan sing paling apik kanggo nikmati sore musim panas sing padhang lan lampu lor sing magis ing wulan sing luwih adhem. Pintu kaca saka lantai nganti langit-langit mbukak ing teras ruangan musiman sing amba, kasebar kanthi papan sing kepenak lan jugangan geni sing gedhe, dene interior interior ireng nggawe latar mburi sing ora bisa nyuda tampilan. Ing kene, getaran santai ditambah karo menu panganan sing nyenengake kayata roti panggang, roti panggang lan salad seger. Saka sudut pandang iki, jelas yen Ian Schrager ngrancang hotel kasebut adhedhasar tampilan saka properti kasebut.

Mbukak liwat jubin ing rooftop, hotel kang 253 kamar lan Suites wis dirancang minangka retret anget, saben karo amben madhep jendhela saka lantai-kanggo-langit-langit sing pigura macem-macem views saka lingkungan lingkungan. Sawetara dilengkapi teras ruangan, dene kabeh iku minangka perwujudan saka pendekatan merek EDITION kanggo kemewahan modern kanthi rasa lokal sing subtle. Palet sing diredam saka kayu awu lan kayu oak abu-abu pucet dadi pondasi sing anget kanggo tembok beton bekisting, furnitur buatan Italia, sconce lampu amben tembaga, karpet bulu palsu, lan karya seni lan aksesoris saka pengrajin lokal, kayata amben warna-warni. dibuwang dening perusahaan wol lokal, Ístex, keramik dening seniman Guðbjörg Káradóttir, lan seni ruangan dening seniman Islandia terkenal Pall Stefansson lan Ragnar Axelsson sing nampilake lanskap Islandia, eksklusif kanggo EDITION. Sauntara kuwi, jedhing monokrom nganggo ubin keramik putih gawenan tangan khusus digawe ing Italia, dilengkapi karo kesombongan marmer putih, aksesoris ireng matte, lan kelengkapan bebarengan karo perlengkapan mandi Le Labo khusus saka aroma eksklusif EDITION. Saka pojok utama ing lantai 6, Suite Penthouse siji kamar - kanthi teras pribadi duwe pemandangan pelabuhan sing apik, Harpa lan pagunungan sing ditambah karo interior mewah sing mewah lan padhang kanthi perabotan mewah kanthi nada oatmeal krim. Suite Penthouse uga dilengkapi karo kamar mandi gedhe kanthi marmer putih Italia lan perapian tengah.

EDITION Reykjavik nawakake ruang rapat lan acara modern, kalebu studio fleksibel, ruang rapat kanthi cahya alami, jubin papan sing wiyar, lan ruang dansa gedhe kanthi ruang pra-fungsi. Ruangan dansa fleksibel kanthi jendhela kaca saka lantai nganti langit-langit bisa dipérang dadi rong ruang sing kapisah, dene lawang kaca gedhe cukup amba kanggo nampung mobil. Ing ruang dansa ana lampu gantung alabaster sing dipasangake karo overwraps alami sing dipasang ing ruang dansa. 

Ing lantai ngisor iki asal kanggo Sunset, mbukak ing pungkasan taun iki, panggonan wengi ing lemah kelangan karo sistem swara negara-saka-saka-gambar lan cahya teater sing madhangi interior beton ireng peteng lan edgy karo bar beton cast ireng. Sunset bisa dipérang dadi telung spasi kanthi akses saka hotel lan alun-alun Harpa. Bebarengan karo menu koktail pembunuh lan daptar acara sing terus-terusan, klub kasebut bakal dadi tuan rumah kanggo sawetara DJ lan pemain paling apik ing donya, sing menehi tandha minangka tujuan paling anyar sing ora bisa dilewati ing pemandangan hiburan malam Reykjavik sing berkembang. Ana uga ngleboke pribadi kanggo wong-wong sing mbutuhake discretion sakabehe. "Sampeyan bakal dadi impen kanggo mbukak Studio 54 ing kene sing peteng 6 sasi tinimbang 8 jam kaya ing New York City. Iku bakal dadi panggonan sing sampurna kanggo iku "ujare Schrager.

Kajaba iku, ing lantai ngisor ana gym, sing dilengkapi karo latihan kekuatan ireng, bobot, lan peralatan kardio sing canggih, nanging konsep sosial ing Spa minangka salah sawijining sing paling unik. aspek ing hotel lan saestu mbedakake The Reykjavik EDITION. Saliyane telung kamar perawatan, hammam, kamar uap, sauna, lan blumbang terjun sing nawakake hydrotherapy, ana uga lounge tengah karo bar spa, kang ing dina serves menu sehat seger sawise latian Viking nggerok, sampanye lan, lumut éca. infus vodka ing jejere cemilan kaya roti gunung geni kanthi uyah lava ireng. Iki paling disenengi ing kolam cipratan banyu Geothermal bebarengan karo perawatan Spa Sundown 60 menit, sing kalebu pijet awak sing nyenengake lan pijet kulit onyx sing adhem. Dumunung langsung ngelawan Sunset, Spa minangka papan pamper pra-pesta sing sampurna kanggo nyiapake sampeyan kanthi lengkap kanggo pesta revelry. "Spa lan fasilitas kesehatan kanthi bar iku durung dingerteni sadurunge," ujare Schrager. "Nanging mudhun ing kana lan sosialisasi lan ngombé banjur mlebu ing banyu termal, maneh, minangka tanggapan yen ana ing Islandia. Lan nggabungake kanthi cara sing enak lan elegan dadi dhasar merek EDITION. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar