Klik ing kene yen iki siaran pers!

Pariwisata Puerto Rico Saiki Wis Mekar

ditulis dening editor

Puerto Rico nduwe persentase paling dhuwur saka wong sing divaksinasi kanthi lengkap nglawan koronavirus ing Amerika Serikat wiwit 19 Oktober, miturut data saka Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit. Apa iki sebabe pariwisata berkembang ing kene?

Print Friendly, PDF & Email

Papan Pemulihan Asosiasi Perjalanan AS kanthi data saka Ekonomi Pariwisata nyoroti Puerto Rico minangka pimpinan pemulihan. Nalika mbandhingake mbuwang saben wulan, rata-rata, AS udakara 11% luwih murah tinimbang wektu sing padha rong taun kepungkur ing wulan September. Nanging mbuwang lelungan ing Puerto Rico luwih saka 23% ing ndhuwur tandha kasebut. Nalika wolung negara bagian AS ndeleng tingkat mbuwang pengunjung ing ndhuwur 2019, ana ing antarane 1% lan 9% luwih dhuwur, dene belanja pengunjung Puerto Rico 23% luwih dhuwur tinimbang rong taun kepungkur.  

73% saka total populasi Puerto Rico sing sehat 3.3 yuta wis inokulasi kanthi lengkap marang virus, miturut data CDC. Wilayah AS uga duwe salah sawijining tingkat transmisi komunitas COVID sing paling murah ing AS, kanthi mung 18 kasus sing dikonfirmasi ing antarane 100,000 warga sajrone pitung dina kepungkur.

Tren positif iki ngunggahake semangat lelungan ing Pulo, lan paling ora golf. 18 kursus, pantai, lan papan liyane sing apik tropis ing Puerto Rico cocog kanggo santai lan rejuvenasi nalika musim gugur lan musim salju, nalika suhu rata-rata ing taun 80-an.

Golf makmur ing Puerto Rico sajrone pandemi, asale saka keamanan lan jarak sosial sing ditemokake ing game lan ing Pulo. Kursus sawetara saka kemewahan kanggo kotamadya, nyebar ing saindhenging Puerto Rico karo sawetara near San Juan. Pemandangan pinggir segara, wit klapa, lan pemandangan alas udan nggawe setelan kasebut. Titik rega, terrain, gaya tata letak, lan fasilitas sing gegandhengan macem-macem lan komplementer.

Pulo iki minangka pusat udara ing Karibia. Keramahan wisatawan luwih akeh ditemokake ing budaya dwibasa Puerto Rico, mata uang AS, lan ora dibutuhake paspor kanggo warga Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar