Klik ing kene yen iki siaran pers!

Boxer Evan Holyfiled: Mupangat Kahanan Kaséhatan Anyar Mupangat CBD

ditulis dening editor

Evan Holyfield misuwur babagan tinju ngupayakake menehi kesadaran babagan kesehatan lan kesehatan CBD karo perusahaan kelairan.

Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan Hemp Georgia ngumumake kemitraan karo petinju kelas menengah, Evan "Yung Holy" Holyfield, sing ngarani mitra gaya urip lan kesehatan paling anyar kanggo perusahaan kasebut. Kemitraan karo Holyfield iki dadi momen penting ing kariré nalika dheweke siyap kanggo gelut sabanjure 23 Oktober kanthi pangarep-arep bisa nambah tilas tinju profesional sing durung dikalahake dadi 8-0.       

"Perusahaan Hemp Georgia seneng bisa bermitra karo Holyfield lan timnya kanggo nggayuh keunggulan," ujare Joe Salome, Mitra Mitra Perusahaan Georgia Hemp. "TGHC lan tim Holyfield kabukten dadi pertandingan sing sampurna ing jagad pemasaran olahraga saiki lan conto apik saka atlet modern saiki kanthi kemitraan merek lan produk sing bisa dingerteni. Iki minangka kemitraan sing dadi dhasar kanggo kemitraan para atlit mbesuk. 23 Oktober mung wiwitan. ”

Putrane petinju legendaris, Evander Holyfield, Evan duwe minat banget ing papan CBD sing saya akeh lan wis nyoba cara pemulihan sing bisa nulungi dheweke lan atlit liyane ing saindenging jagad. Ing kemitraan anyar, Holyfield komentar, "Aku bangga bisa kerja bareng karo Perusahaan Georgia Hemp. Ora mung lokal ing kampung halamanku ing Atlanta, nanging minangka atlit, iku penting banget kanggo aku yen nggunakake produk alami lan bakal mbantu karirku dadi luwih dhuwur. Muga-muga kemitraan kita bakal ningkatake mupangat kesehatan CBD - ora mung kanggo atlit, nanging kabeh wong - lan carane bisa mbantu proses pemulihan lan kesehatan umum. "

"Kemitraan iki mbantu menehi perhatian apa sing bisa ditindakake CBD kanggo awak lan ngatasi kesehatan saka sudut persiapan lan pencegahan," ujare Ryan Dills, Managing Partner The Georgia Hemp Company. "Kita ngarep-arep bisa nggawe sawetara keselarasan karo pendekatan pemulihan lan rehabilitasi sing penting ing olahraga / pertempuran sing gedhe."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar