Klik ing kene yen iki siaran pers!

Nganyari Anyar: Pandhuan Watch Whale Kanada Denda $ 10,000

ditulis dening editor

Pandhuan nonton paus profesional ing Kali Campbell didenda $ 10,000 miturut Undhang-undhang Spesies Ing Risiko amarga ngerti nyedhaki paus pembunuh sing ngancam.

Print Friendly, PDF & Email

Tanggal 13 September 2021, ing Pengadilan Provinsi Sungai Campbell, British Columbia, Kanada, Hakim Yang Terhormat R. Lamperson nemokake Nicklaus Templeman, pemilik lan operator Paus lan Paus Campbell, duwe tuduhan pelanggaran miturut Spesies Beresiko lan Federal Tumindak Perikanan.

Hakim Lamperson mrentah marang Pak Templeman supaya mbayar denda $ 5,000 kanggo saben pelanggaran kasebut, kanthi jumlah $ 10,000. Dheweke uga mrentah supaya dhuwit iki digunakake kanggo konservasi lan nglindhungi mamalia laut ing perairan British Columbia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar