Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Amazing Thailand mbukak kanggo pengunjung saka 45 negara kasebut

Penerbangan Thailand
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Thailand bisa esem maneh sawise 1 November, nalika Pamrentah Thailand bakal mbukak wates lan nampani pengunjung saka 45 negara kanthi tangan terbuka lan Senyum Thailand

Print Friendly, PDF & Email
  • Pasar Plancongan Dunia siyap mbukak lawang tanggal 1 November, lan uga Kerajaan Thailand.
  • Menteri Pariwisata lan Gubernur Pariwisata bakal nekani Pasar Perjalanan Dunia ing London.
  • Konferensi pers wis dijadwalake dina Senin ing WTN kanggo ngumumake 46 negara ing dhaptar ijo anyar kanggo nikmati preinan sing apik banget ing Kerajaan kasebut

Perdana Menteri Prayut Chan-o-cha saka Thailand bakal mbukak negara kasebut kanggo pengunjung saka 46 negara, lan ora mung 10 negara sing duwe risiko kurang Covid-19 sing diumumake sadurunge, wiwit tanggal 1 Nov.

Sanajan ora resmi ngumumake Menteri Luar Negeri Thailand nerbitake dhaptar negara-negara sing diidini ngirim warga menyang Thailand.

Lelungan menyang Thailand maneh saka negara lan wilayah kasebut:

  1. Australia
  2. Austria
  3. Bahrain
  4. Belgium
  5. Bhutan
  6. Brunei Darussalam
  7. Bulgaria
  8. Cambodia
  9. Canada
  10. Chile
  11. China
  12. Siprus
  13. Czech Republic
  14. Denmark
  15. Estonia
  16. Finlandia
  17. France
  18. Jerman
  19. Yunani
  20. Hungary
  21. Iceland
  22. Ireland
  23. Israel
  24. Italia
  25. Japan
  26. Lativia
  27. Lithuania
  28. Malaysia
  29. Malta
  30. Walanda
  31. New Zealand
  32. Norway
  33. Poland
  34. Portugal
  35. Qatar
  36. Saudi Arabia
  37. Singapore
  38. Slovenia
  39. Korea Korea
  40. Spanyol
  41. Swedia
  42. Swiss
  43. Uni Emirat Arab
  44. Inggris
  45. Amerika Serikat
  46. Hong Kong (Cina)

Dov Kalmann, perwakilan Otoritas Pariwisata ing Thailand nampani kabar kasebut. Kandhane eTurboNews sawise wong Amerika, Israel wis ngirim akeh pengunjung menyang wilayah sing wis mbukak wisata ing Thailand. Iki warta apik tenan!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar