Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Alun-alun Merah Moskow ditutup sawise tembok Kremlin ambruk

Alun-alun Merah Moskow ditutup sawise tembok Kremlin ambruk.
Alun-alun Merah Moskow ditutup sawise tembok Kremlin ambruk.
ditulis dening Harry Johnson

Angin kenceng nyerang Moskow, nyebabake kekacauan ing dalan lan malah nyuwek scaffolding, ngrusak tembok Kremlin sing apik.

Print Friendly, PDF & Email
  • Presiden Rusia Vladimir Putin sadurunge nyalahake kahanan cuaca sing aneh, kayata kebakaran hutan sing gedhe lan banjir sing ngrusak, babagan pemanasan global.
  • Ing sawijining pernyataan sing dikirim ing portal warta kota Moskow, pejabat ngelingake warga supaya ati-ati, ujar manawa angin bisa tekan 20 mil per jam.
  • Salah sawijining bagean ing tembok Kremlin wis ilang sawise jeblugan angin.

Angin kenceng, udan lan badai es ngrusak ibukutha Rusia ing Moskow dina iki.

Angin sing kenceng nyebabake pembantaian sing nyebar, nubruk wit-witan, ngirim tong sampah menyang dalan lan malah ngrusak tembok MoscowBèntèng Kremlin sing apik.

Moscow pejabat kutha ngirim statement ing portal warta kotamadya, ngelingake warga supaya ati-ati, amarga angin sing bisa nganti 20 mil saben jam. 

"Mangga tetep ing njero ruangan yen bisa sajrone cuaca sing ala," ujare pratelan resmi, "ati-ati banget ing dalan, aja papan perlindungan ing cedhak wit lan aja parkir mobil ing cedhake."

Kabeh wacana kanggo MoscowAlun-alun Merah sing ikonik wis diblokir saka lurung-lurung sing cedhak sawise scaffolding sebagian ambruk saka kremlin tembok sadurungé dina iki.

Miturut layanan darurat, scaffolding ing kremlin tembok ambruk, lan ngrusak salah sawijining tembok tembok.

Sadurunge, Kantor Urusan Pelindung Federal Rusia ngumumake yen kedadeyan kasebut kedadeyan amarga angin gedhe, ora ana sing dilaporake.

Presiden Rusia Vladimir Putin sadurunge nyalahake kahanan cuaca sing aneh, kayata kebakaran hutan sing gedhe lan banjir sing ngrusak, babagan pemanasan global.

Miturut Putin, tambah akeh acara meteorologi ekstrem "yen ora sakabehe, paling ora umume, amarga owah-owahan iklim global ing negara kita."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar