SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News USA Breaking News

Area kupon bom NYPD ing sekitar bangunan PBB amarga 'paket curiga'

Wilayah kordon bom NYPD ing sekitar bangunan PBB amarga 'paket curiga'.
Wilayah kordon bom NYPD ing sekitar bangunan PBB amarga 'paket curiga'.
ditulis dening Harry Johnson

Bangunan kasebut minangka omah kanggo macem-macem fasilitas diplomatik Turki ing New York, kalebu misi lan konsulat, lan uga dadi acara budaya Turki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Paket curiga ditemokake ing ngarep omah Turki ing New York City.
  • Turk Evi (Omah Turki) mung dibukak kanggo umum wulan pungkasan.
  • Bangunan iki minangka papan kanggo sawetara fasilitas diplomatik Turki ing New York.

Departemen Kepolisian New York (NYPD) regu bom ditimbali nalika ana paket sing curiga ditemokake ing ngarepe Omah Turki ing New York, cedhak Bangsa Bersatus bangunan.

Polisi ditelpon menyang lokasi kasebut udakara awan awan.

NYPD skuad bom saiki wis ngresiki area rong blok ing sacedhake bangunan, sing dununge ing First Avenue ing Manhattan.

Turk Evi (Omah Turki) mung dibukak kanggo umum wulan kepungkur. Dumunung ing lingkungan East Midtown sing akeh banget ing kedutaan United Nations Plaza, wis dibangun patang taun.

Bangunan kasebut minangka omah kanggo macem-macem fasilitas diplomatik Turki ing New York, kalebu misi lan konsulat, lan uga dadi acara budaya Turki.

Uga ana sawetara omah ing omah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar