Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Hiburan Warta Fashion Kabar Olahraga music News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Anggur & Roh

Kehidupan wengi ing saindenging jagad alon-alon nggawe comeback

Nightlife donya alon nggawe mbalek maneh.
Nightlife donya alon nggawe mbalek maneh.
ditulis dening Harry Johnson

Ora ana sangsi manawa denominator umum ing antarane negara-negara ing saindenging jagad lan tindakake urip maneh ing wayah wengi, yaiku nuduhake bukti vaksinasi, istirahat negatif sadurunge, utawa liwat COVID-19 sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email
  • Papan hiburan ing saindenging jagad iki wiwit suwe saya aktif maneh.
  • Sawise meh rong taun ditutup amarga COVID-19, klub wengi pungkasane mbukak maneh kanthi kapasitas winates. 
  • Sanadyan para pemain klub bali menyang lantai dansa, dalan kanggo pemulihan ekonomi industri ing saindenging jagad isih ana dalan sing dawa.

Amarga proses vaksinasi lan paningkatan jumlah covid ing umume negara ing saindenging jagad, ora ana keraguan manawa papan hiburan wengi wiwit pulih maneh. Sawetara negara sing wis mbukak maneh kanthi lengkap utawa sebagian yaiku Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Yunani, Portugal, Swiss, Denmark, Kroasia, Austria, Polandia, Republik Ceko, Australia, Uni Emirat Arab, China, India, Singapura lan Spanyol.

Paling anyar, Italia wis mbukak maneh klub wengi ing tanggal 11 Oktober kanthi kapasitas njero ruangan 50% lan kapasitas ruangan 75%. Entri kudu nuduhake "Green Pass" minangka bukti vaksinasi dobel, tes negatif anyar, utawa bukti pemulihan, lan topeng ora wajib ditindakake ing lantai nari.

Maurizio Pasca, Presiden SILB-FIPE lan Eropa Nightlife Asosiasi, nambah, "Sawise meh rong taun ditutup amarga COVID-19, klub wengi pungkasane mbukak maneh kanthi kapasitas winates. Ing Italia, kita seneng bali kerja, nanging kita uga rumangsa kudu nggawe maneh bisnis supaya bisa nyedhaki panganan lan hiburan lan adaptasi karo tuntutan saiki lan mbesuk lan owah-owahan sing ditindakake dening COVID.

Sawetara dina sadurunge Italia, tanggal 8 Oktober ing Spanyol, Ibiza lan Barcelona mbukak maneh, kanthi syarat duwe sertifikat EU Digital COCID-19, dene Madrid mbukak maneh luwih saka 4 wulan kepungkur. Ing kasus Ibiza, kapasitas papan diwatesi nganti 75%, papan kudu ditutup jam 5 AM lan topeng ing lantai dansa wajib. Ing sisih liya, ing Barcelona, ​​​​kapasitas diwatesi nganti 80% lan panggunaan topeng uga wajib, lan lantai dansa ora ngidini ngombe utawa mangan.

Wiwit kuwi, sawetara klub nightclub Anggota Emas INA ing Ibiza dibukak maneh sawise meh 2 taun dipateni kayata DC-10 lan Octan Ibiza. Anggota Emas liyane kayata O Beach Ibiza lan Ibiza Rocks uga wis mbukak maneh musim panas iki ing wayah awan kanthi watesan kapasitas tartamtu. Amnesia Ibiza bakal nganakake pesta pambuka lan penutupan ing dina berturut-turut akhir minggu iki kanthi sawetara seniman internasional sing misuwur ing donya dikonfirmasi.

Jose Luis Benitez, Presiden INA lan Manajer Ocio de Ibiza ujar, "Kita seneng banget karo dibukak maneh hiburan wengi lan ngupayakake musim 2022 sing aman lan nyenengake ing Ibiza. Kita pengin matur nuwun marang papan kanggo sabar lan kekarepan kanggo netepi larangan wajib lan pengin ngelingake para pengunjung klub yen pandemi durung rampung lan kudu tanggung jawab.

Ing cilik saka, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, liyane Gold Anggota saka INA, dianakaké pengalaman Palmarama anyar lan organik sing dirancang kanggo menehi rasa pulo putih ing setelan luwih intim. Ushuaïa wiwit ngumumake residensi anyar ing White Beach Dubai, mlaku kanggo 11 tanggal ing papan sing mewah, diwiwiti dina iki kanthi judhul saka bos Crosstown Rebels, Damian Lazarus. Jeneng liya sing dikonfirmasi kanggo seri kasebut kalebu Andrea Oliva, ARTBAT, Nicole Moudaber, Tale of Us, Jamie Jones, Joseph Capriati, Black Coffee, lan Maceo Plex.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar