Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahrain Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Prancis India Breaking News Warta Breaking Indonesia Kuwait Breaking News Warta Breaking Malta Oman Breaking News Warta Pecah Arab Saudi Singapur Turki Breaking News Warta Breaking UAE

Tujuan kutha global paling apik kanggo turis AS

Tujuan kutha global paling apik kanggo turis AS.
Tujuan kutha global paling apik kanggo turis AS.
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo nemtokake ibukutha sing paling apik sing dikunjungi nalika preinan, para ahli plancongan wis nganalisa 69 ibukutha sing dikembangake ing sawetara faktor kalebu biaya hotel lan transportasi, ramalan cuaca rata-rata, lan sawetara papan wisata lan restoran

Print Friendly, PDF & Email
  • Ankara, Turki minangka kutha paling apik kanggo rega hotel, kanthi rega rata-rata $ 45.74 saben wengi.
  • Luksemburg duwe transportasi umum gratis lan dadi ibukutha paling apik kanggo transportasi ing donya.
  • Valletta, Malta minangka ibukutha paling apik kanggo atraksi (311 saben KM per sq) lan kanggo restoran (442.6 KM per sq).

Nalika musim salju wis cedhak, kutha-kutha minangka papan sing paling apik kanggo plancongan, akeh sing bisa dilakoni kanthi cuaca apa wae.

Lan kanggo para pelancong sing pengin uwal saka USA saiki, kanthi watesan perjalanan ditarik, kutha-kutha ibu kota ing saindenging jagad nyedhiyakake tujuan plancongan kutha sing ideal.  

Nanging ibukota endi sing paling apik kanggo turis?

Kanggo nemtokake ibukutha sing paling apik sing dikunjungi nalika preinan, para ahli plancongan wis nganalisa 69 ibukutha sing dikembangake ing sawetara faktor kalebu biaya hotel lan transportasi, ramalan cuaca rata-rata, lan sawetara papan wisata lan restoran. 

10 ibukutha paling apik kanggo turis ing saindenging jagad

UrutanKutha Ibu KotaNegaraBiaya Rata-rata Hotel ($)Rega Tiket Rata-Rata Transportasi Lokal Lokal ($)Temp Rata-rata (derajat c)Curah hujan tahunan rata-rata (mm)Jumlah Objek WisataJumlah RestoranSkor Total
1VallettaMalta$ 199.58$ 2.3718.804271902706.74
2Abu DhabiUni Emirat Arab$ 158.69$ 0.5527.92425912,7786.24
3New DelhiIndia$ 101.87$ 0.4025.007002,87512,4096.06
4ManamaBahrain$ 180.87$ 0.8026.50681206945.77
5RiyadhSaudi Arabia$ 169.78$ 0.8726.00662181,2895.74
6MuscatOman$ 210.66$ 1.3228.001003305635.59
7ParisFrance$ 193.34$ 2.2612.307207,79717,4485.57
8Kuwait CityKuwait$ 180.87$ 0.8525.701284231,1445.56
9AnkaraTurkey$ 45.74$ 0.4212.004515323,8885.53
10JakartaIndonesia$ 81.77$ 0.2826.702,0977938,9585.48

Valetta, Malta dicethakaké minangka ibukutha paling apik ing donya kanthi skor umum 6.74 saka 10, kanthi jumlah atraksi lan restoran paling dhuwur saka kabeh kutha ibu kutha.

Abu Dhabi, ibukutha UEA, urutan nomer loro kanthi skor 6.24 saka 10. Suhu rata-rata ing kutha iki tekan 27.92 derajat lan udan rata-rata mung 42mm saben taun, dadi tujuan sing apik yen sampeyan golek srengenge.

New Delhi, India rangking nomer telu kanthi skor rata-rata 6.06 saka 10, kanthi suhu rata-rata paling dhuwur 25 derajat lan 12,409 restoran.

Wawasan luwih lanjut:

  • Ankara, Turki minangka kutha paling apik kanggo rega hotel, kanthi rega rata-rata $ 45.74 saben wengi.
  • Luksemburg duwe transportasi umum gratis lan dadi ibukutha paling apik kanggo transportasi ing donya.
  • Bangkok, Thailand minangka kutha paling apik ing suhu kanthi rata-rata 26.6 derajat.
  • Kairo, Mesir paling ora duwe udan kanthi udan rata-rata 18mm saben taun.
  • Valletta, Malta minangka ibukutha paling apik kanggo atraksi (311 saben KM per sq) lan kanggo restoran (442.6 KM per sq).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar