Klik ing kene yen iki siaran pers!

Brandt nggawe powerhouse bakul peralatan internasional

ditulis dening Harry Johnson

Brandt Tractor Ltd., anak perusahaan saka Brandt Group of Companies, seneng ngumumake yen wis sukses ndarbeni Cervus Equipment Corp., sawise persetujuan 97.66% kanggo kesepakatan kasebut ing voting 12 Oktober 2021 dening pemegang saham Cervus. Transaksi kasebut ndeleng transisi Cervus sing didagangake kanthi umum dadi 100% kepemilikan pribadi ing kesepakatan kabeh awis.

Print Friendly, PDF & Email

Brandt Tractor Ltd., anak perusahaan saka Brandt Group of Companies, seneng ngumumake yen wis sukses ndarbeni Cervus Equipment Corp., sawise persetujuan 97.66% kanggo kesepakatan kasebut ing voting 12 Oktober 2021 dening pemegang saham Cervus. Transaksi kasebut ndeleng transisi Cervus sing didagangake kanthi umum dadi 100% kepemilikan pribadi ing kesepakatan kabeh awis.

Transaksi landmark nggawe jaringan dealer peralatan paling gedhe ing Kanada, nambahake 64 lokasi peralatan pertanian, transportasi, lan penanganan material menyang dealer John Deere Construction & Forestry sing ana ing Brandt ing Kanada. Nalika digabungake kanthi lengkap, bakal menehi pelanggan Cervus akses menyang bagean nasional lan infrastruktur dhukungan teknis Brandt.

Tuku luwih netepake posisi tenan kang minangka premier pribadi dianakaké perusahaan Kanada lan paling gedhé John Deere dealership ing donya.

"Kajaba saka jaringan cabang Cervus menang banget kanggo para pelanggan ing kabeh pasar sing kena pengaruh," ujare pemilik lan CEO Brandt, Shaun Semple. "Kita duwe akeh sing bisa ditawakake lan kita siyap nggulung lengen klambi lan entuk kesetiaan para pelanggan anyar liwat kombinasi produk lan layanan premium lan pengalaman dhukungan pelanggan sing konsisten lan berkualitas."

Kesepakatan kasebut menehi penetrasi pasar sing ora ana tandhingane Brandt, ngembangake jejak geografis lan ngidini perusahaan nambah, ing pasar sing dipilih, peralatan pertanian John Deere; peralatan transportasi Peterbilt; lan Clark, Sellick, JLG, Baumann lan peralatan penanganan materi liyane saliyane dhaftar produk lan layanan sing wis-nyengsemaken.

Kanthi akuisisi lokasi Cervus ing Kanada, Australia lan Selandia Baru, Brandt saiki duwe lan ngoperasikake 120 dealer peralatan layanan lengkap kanthi tambahan 50+ titik layanan lan makaryakke luwih saka 5100 wong.

Transaksi kasebut bakal menehi pengaruh penting ing industri amarga perusahaan nggawe rencana kanggo ngenalake inventaris bagean sing diperluas, kapasitas departemen layanan, lan operasi sajrone jam suwene ing bekas dealer Cervus. Nalika operasi digabungake, staf ing lokasi kasebut samesthine bakal nambah nganti 40% kanthi konstruksi fasilitas anyar sing signifikan ing kabeh jaringan.

"Staf, pelanggan, lan komunitas Cervus kabeh bakal entuk bathi saka akuisisi iki liwat jaringan dealer dhukungan sing luwih kuat," ujare Semple. "Brandt kanthi komitmen kanggo investasi ing infrastruktur bisnis lan peningkatan komunitas; ana kesempatan sing luar biasa kanggo kabeh wong ing kesepakatan iki.

Transaksi resmi ditutup tanggal 22 Oktober 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar