SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Delta nambah luwih saka 100 penerbangan anyar saka New York

Delta nambah luwih saka 100 penerbangan anyar saka New York.
Delta nambah luwih saka 100 penerbangan anyar saka New York.
ditulis dening Harry Johnson

Peningkatan kapasitas Delta Air Lines uga mulihake kanthi mandheg menyang 40 pasar AS paling dhuwur saka bandara JFK lan LaGuardia New York.

Print Friendly, PDF & Email
  • Delta Air Lines nambahake luwih saka 100 penerbangan saben dinane ing NYC nalika musim gugur - tambah kapasitas 25% dibandhingake karo musim panas 2021.
  • Delta Air Lines mulihake layanan nonstop menyang 40 pasar domestik paling dhuwur ing New York City.
  • Operator paling gedhe JFK lan LGA ngoperasikake 400 penerbangan saben dina menyang 92 tujuan.

Sawise pulih ing musim panas, Delta Air Lines ora mandheg nggawa bali penerbangan lan tujuan liyane kanggo para plancongan bisnis lan plancongan ing New York.

Nganti November, Delta Air Lines bakal nambah luwih saka 100 total departure saben dina saka Bandara John F. Kennedy lan Bandara LaGuardia dibandhingake karo jadwal penerbangan musim panas 2021 - diterjemahake udakara 8,000 kursi tambahan saben dina kanggo masarakat lan papan sing paling disenengi warga New York.

Kanthi lelungan konsumen domestik bali menyang level 2019, Delta Air Lines fokus kanggo mulihake kapasitas kanthi aman lan andal nalika lelungan bisnis njupuk volume sing ora katon wiwit pandemi diwiwiti.

"Kita nambahake kapasitas 25% luwih akeh ing musim gugur iki kanggo nyukupi kebutuhan bisnis lan lelungan internasional sing bakal ditindakake taun ngarep," ujare Joe Esposito, SVP - Delta's Network. "Kita terus menehi pilihan lan kepenak nalika mbangun maneh konektivitas global lan ngirim apa sing ditindakake Delta paling apik - ngutamakake para pelanggan kanthi layanan sing luar biasa, dipercaya lan pengalaman lelungan premium."

Ora mung Delta bakal mulihake layanan nonstop menyang kabeh 40 pasar domestik paling populer ing New York ing sasi sabanjuré, nanging sawetara pasar bisnis utama uga bakal weruh boosts migunani ing opsi pesawat, kalebu Boston (BOS), Washington, DC (DCA), Raleigh- Durham (RDU) lan Charlotte (CLT). Iki nderek layanan Delta sing wis ditambahi menyang pasar perusahaan paling gedhe ing NYC ing awal musim gugur iki, kaya Chicago (ORD), Dallas / Ft. Worth (DFW) lan Houston (IAH) - bagean saka pendekatan pemikir Delta kanggo nambah kapasitas ing baris karo bali saka dikarepake. 

Delta uga bubar ngluncurake layanan LGA anyar menyang Toronto (YYZ) lan bakal ngluncurake penerbangan anyar menyang Worcester, Massachusetts (ORH) wiwit 1 November.

Delta bakal nawakake penerbangan lan kursi paling gedhe ing operator apa wae ing JFK lan LGA kanthi 400 total keberangkatan saben dina menyang 92 tujuan domestik lan internasional. Lan saben pesawat Delta ing JFK, LGA lan EWR saiki bakal nawakake pengalaman Kelas Pertama, amarga ngilangi pesawat 50 kursi sing luwih cilik saka kabeh pasar NYC.

Delta uga wis nggedhekake penerbangan Airbus A220 ing New York, nglengkapi ekspansi sing padha ing hub Boston sing berkembang kanthi cepet, menyang Chicago (ORD), Dallas/Ft. Worth (DFW) lan Houston (IAH). A220 nawakake para tamu pengalaman sing jembar lan modern kanthi kursi Kabin Utama paling wiyar ing armada, tong sampah nduwur kapasitas dhuwur lan windows sing gedhe banget.

Nalika musim lelungan liburan wis cedhak lan AS nyiapake larangan perjalanan kanggo pengunjung internasional sing wis divaksinasi, Delta bakal nambah luwih akeh layanan New York menyang portofolio global ing pungkasan taun 2021.

Ing saindenging Atlantik, Delta bakal mbukak nganti 15 penerbangan saben dina menyang 13 tujuan ing wulan Desember.

  • Delta bakal tikel kaping pindho menyang Paris (CDG) lan London (LHR) kaping pindho saben dina uga nambah layanan saben dina kanggo Dublin (DUB) wiwit tanggal 6 Desember.
  • Kanggo preinan musim dingin, Delta bakal ngluncurake penerbangan kaping pindho menyang Tel Aviv (TLV) wiwit tanggal 18 Desember lan nggawa bali langsung menyang Lagos (LOS) kaping telu seminggu kaping 7 Desember.
  • Kajaba iku, Delta bakal mulihake layanan nonstop menyang Frankfurt (FRA) tanggal 13 Desember, sing pungkasan dioperasikake ing Maret 2020.

Kanggo Amerika Latin lan Karibia, Delta bakal ngoperasikake luwih saka 20 penerbangan saben dina menyang 18 tujuan, mulihake kapasitas nganti 85% saka tingkat pra-pandemi.

  • Kanggo sing nggoleki liburan sing anget, Delta bakal miwiti maneh layanan menyang São Paulo (GRU) lan Los Cabos (SJD) tanggal 19 Desember, ditambah nambah layanan saben dina kanggo St. Thomas (STT) lan St. Martin (SXM) ing 18 Desember. .
  • Delta uga bakal ngluncurake layanan anyar saka JFK menyang kutha Panama, Panama (PTY), tanggal 20 Desember.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar