SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Port Royal ing Jadwal Cruise New kanggo Montego Bay

Pelayaran Jamaica
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, ngumumake manawa TUI, perusahaan pariwisata paling gedhe ing donya, wis nambahake Port Royal menyang jadwal Januari 2022. Dheweke nuduhake manawa perusahaan kasebut wis ngonfirmasi maneh penerbangan lan pelayaran menyang Jamaika, kanthi kegiatan pelayaran dijadwalake diwiwiti ing wulan Januari. Perusahaan kasebut khusus mbatesi rencana kanggo homeport ing Montego Bay, lan kalebu telpon menyang Port Royal ing jadwal pelayaran.

Print Friendly, PDF & Email
  1. TUI, salah sawijining operator tur paling gedhe ing Jamaika lan mitra ing bagean distribusi industri pariwisata, ngonfirmasi kegiatan homeporting kanggo pelayaran ing Teluk Montego.
  2. Eksekutif perusahaan saka TUI menehi saran manawa data kasebut nuduhake yen panjaluk pelayaran menyang Jamaika dhuwur.
  3. Kapasitas udhara kanggo musim dingin iki bakal dadi 79,000, sing mung 9% luwih murah tinimbang angka mangsa pra-COVID. 

Pengumuman iki digawe ing Dubai bubar, sajrone rapat sing nglibatake Menteri Bartlett, Direktur Pariwisata Donovan White, lan Eksekutif Grup TUI: David Burling - CEO Markets and Airlines, lan Antonia Bouka - Hubungan Pemerintah Kepala Grup & Tujuan-Tujuan Umum. 

"Dina iki TUI, salah sawijining operator tur paling gedhe lan mitra ing bagean distribusi industri pariwisata, ngonfirmasi kegiatan homeporting kanggo pelayaran ing Teluk Montego. Luwih Jahwéh sawetara ngrancang kunjungan lan telpon ing Port Royal Cruise Port, miwiti ing Januari. Kita ngarepake limang telpon wiwit Januari nganti April 2022 ing Port Royal, "ujare Bartlett.  

Sajrone diskusi karo TUI, eksekutif perusahaan menehi saran manawa data kasebut nuduhake yen panjaluk pelayaran dhuwur lan bisa nahan pesenan sing dibatalake. Dheweke uga nuduhake manawa kapasitas udhara kanggo musim dingin iki bakal dadi 79,000, sing mung 9% luwih murah tinimbang angka mangsa pra-COVID.  

Bartlett njamin eksekutif TUI sing Jamaika tetep dadi tujuan sing aman kanthi kasus penularan COVID-19 sing sithik banget ing koridor sing tahan banting, uga kampanye vaksinasi para pekerja pariwisata sing kuat banget.

"Penggerak vaksinasi para pekerja wis efektif banget ing Jamaika, kanthi akeh buruh sing milih divaksinasi kanthi lengkap. Muga-muga kita bakal ngrayakake 30-40% buruh pariwisata Jamaika sing divaksinasi uga nambah vaksinasi kanggo sisa populasi ing wulan Januari, "ujare Bartlett.  

Menteri Bartlett nyathet yen dheweke lan tim, uga wis diskusi karo mitra kunci liyane ing Dubai babagan rencana nandur modal ing produk pariwisata ing Port Royal.  

"Aku duwe diskusi penting liyane babagan Port Royal, sing bisa uga ana kegiatan liyane sing bakal ditindakake sajrone taun iki. Aku mung rampung sawetara rembugan karo DP World, kang bisa kasil dandan pinunjul ing lalu lintas Eropah menyang Karibia, biasane ing Jamaika, karo Port Royal minangka wilayah kritis pertimbangan, "ujare Bartlett. 

"Aku seneng karo diskusi kita nganti saiki ing Dubai lan aku ngarepake Jamaika bakal weruh sawetara investasi sing signifikan saka keterlibatan kasebut ing kene," ujare.   

DP World minangka perusahaan logistik multinasional Emirati sing adhedhasar ing Dubai. Organisasi kasebut duwe spesialisasi ing logistik kargo, layanan maritim, operasi terminal pelabuhan lan zona perdagangan bebas. Iki dibentuk ing taun 2005 sawisé penggabungan Dubai Ports Authority lan Dubai Ports International. DP World nangani udakara 70 yuta kontainer sing digawa udakara 70,000 kapal saben taun, sing kira-kira 10% saka lalu lintas kontainer global sing diduweni dening 82 terminal laut lan daratan sing ana ing luwih saka 40 negara. Nganti 2016, DP World utamane dadi operator pelabuhan global, lan wiwit saiki wis entuk perusahaan liyane munggah lan mudhun ing rantai nilai. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar