SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Klik ing kene yen iki siaran pers!

Peringatan Kesehatan Kanada: Sanitizer Tangan Ora Sehat

ditulis dening editor

Health Canada menehi saran marang wong Kanada manawa sanitizer tangan ing ngisor iki dielingake amarga bisa nyebabake risiko kesehatan.

Print Friendly, PDF & Email

Health Canada njaga dhaptar sanitizer tangan iki sing bisa uga duwe risiko kesehatan, saengga warga Kanada bisa kanthi gampang ngenali produk sing bisa dituku lan njupuk tindakan sing pas. Canadians dianjurake kanggo mriksa ajeg kanggo nganyari.

ProductRisiko KesehatanCompanyNPN utawa

DIN
Nomer AkehTanggal kadaluwarsaTindakan sing dijupuk
CN Pharma 80%

Tangan Etanol

Semprotan Sanitizing;

Sanitizer Tangan

dening CN Pharma; ShieldPlex
Produk non

sah kanggo

ngemot

technical-grade

etanol
Canadian

Farmasi Nasional

Group Inc.
80098091dc2005np001 db042120 dc2005np002 db42120April 2023 April 2023 April 2023 April 2023  Produk ngelingi

dening perusahaan
alkohol

Antiseptik 80%

(v/v) Topik

Tangan Solusi

Sanitizer
Ngemot

ora diumumake

najis,

asetaldehida, ing

tingkat munggah pangkat
Roh Rock8009801220121 20122 20128 20156 20160April 2022 Mei 2022 Mei 2022 Juni 2022 Juni 2022Produk ngelingi

dening perusahaan
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar