Klik ing kene yen iki siaran pers!

Aktor Bintang ing Film Pariwisata Anyar kanggo ibukutha UAE

ditulis dening editor

John Cena wis kerja sama karo Departemen Budaya lan Pariwisata Abu Dhabi (DCT Abu Dhabi) kanggo kampanye pariwisata anyar, nyengkuyung para wisatawan supaya lelungan menyang ibukota - "stat."

Print Friendly, PDF & Email

Sawise video teaser sing diluncurake minggu kepungkur, film lengkap sing dirilis dina iki ndeleng Cena nglirwaake rencana lelungan sawise maca babagan Abu Dhabi nalika mabur - nyorot persis kenapa Wayahe Saiki dikunjungi. Nyilem kanthi harfiah ing kabeh tujuan sing ditawakake, cena parasut metu saka pesawat lan mlebu ing payon Louvre Abu Dhabi sing apik. Video kasebut nampilake pemandangan manuk ing lelungan Cena liwat lanskap Abu Dhabi sing apik, atraksi kelas dunia lan adegan hiburan legendaris.  

Surya srengenge ing taun kepungkur lan papan sing paling apik kanggo srengenge musim salju, Abu Dhabi nawakake jagad ing sak papan - sing cocog kanggo para plancong sing pengin ngeterake swalayan lan nggawe kenangan anyar. Saka bukit pasir ing ara-ara samun nganti santai ing pesisir sing murni, nduwe pemandangan seni lan budaya sing kontemporer lan kontemporer, utawa njelajah macem-macem atraksi kulawarga lan taman tema - ana jagad sing bisa ditemokake sajrone plancongan ing Abu Dhabi .

Film kasebut dirilis sawise wara-wara manawa Abu Dhabi nampani kabeh wisatawan sing divaksinasi internasional lan wong-wong sing lelungan saka negara-negara Daftar Hijau bali menyang Emirat, tanpa perlu karantina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar