Klik ing kene yen iki siaran pers!

Pangeling Anyar: Charcuterie Fortin merek Salami

ditulis dening editor

Charcuterie L. Fortin Ltée. lagi kelingan merek Charcuterie Fortin Salami saka pasar amarga bisa ngemot gandum sing ora dinyatakake ing label kasebut. Wong sing alergi gandum utawa nandhang penyakit celiac utawa kelainan gluten liyane ora kudu ngonsumsi produk sing dielingake ing ngisor iki.

Print Friendly, PDF & Email

Produk ing ngisor iki wis didol ing Quebec.

BrandProductSizeUPCkode
Charcuterie FortinSalami175 g6 28555 04100 4Paling Apik Sadurunge

2021NO13 22732

Apa sampeyan kudu nindakake

Priksa manawa sampeyan duwe produk sing dielingi ing omah sampeyan. Produk sing dieling-eling kudu dibuwang utawa bali menyang toko sing dituku.

Yen sampeyan alergi gandum utawa nandhang penyakit celiac utawa kelainan gluten liyane, aja nganggo produk sing dielingi amarga bisa nyebabake reaksi serius utawa ngancam nyawa.

• Sinau luwih lengkap babagan alergi panganan sing umum

• Ndhaptar kanggo notifikasi kelingan liwat email lan tindakake ing media sosial

• Deleng panjelasan rinci babagan investigasi lan proses ngelingi keamanan pangan

• Laporan babagan keamanan pangan utawa prihatin babagan label

latar mburi

Pengeling-eling kasebut dipicu dening perusahaan. Badan Pemeriksa Panganan Kanada (CFIA) nganakake investigasi keamanan pangan, sing bisa nyebabake kelingan produk liyane. Yen produk berisiko liyane dielingi, CFIA bakal menehi notifikasi marang publik liwat Peringatan Kelingan Makanan sing dianyari.

CFIA verifikasi manawa industri ngilangi produk sing ditarik maneh saka pasar.

Reaksi

Ora ana reaksi sing dilaporake babagan konsumsi produk iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.

Ninggalake Komentar