Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kenya Breaking News News wong Pariwisata News Wire Plancongan Warta Breaking UK Wtn

Pahlawan WTN saka 128 Negara Seneng Kenya: Pasar Plancongan Donya ing London bakal ditindakake

Draft otomatis
ditulis dening Dmytro Makarov

Ana ewonan pahlawan ing industri lelungan lan pariwisata ing saindenging jagad. Ana profesional pariwisata sing ilang kabeh amarga COVID. Padha asring anonim. Pahlawan WTN langsung yaiku Pahlawan Pariwisata ANONOMYOUS!

Print Friendly, PDF & Email
  • Rapat pribadi pisanan kanggo World Tourism Network direncanakake ing pameran perdagangan Travel Global First wiwit pandemi, ing Pasar Plancongan Donya ing London.
  • Pahlawan pisanan sing diakoni dening WTN yaiku penanggung jawab Pariwisata Kenya, Menteri Najib Balala.
  • Iki minangka kesempatan kanggo ketemu pahlawan lan Anggota WTN in wong sawise meh 2 taun rapat zoom populer.

Jaringan Pariwisata Dunia ngundang para peserta sing nekani Pasar Perjalanan Dunia ing London kanggo nekani Resepsi Pahlawan Pariwisata lan nemoni akeh pahlawan pariwisata sing melu pameran perdagangan utama global pertama iki sawise pandemi diwiwiti.

Telu pahlawan pisanan sing diakoni WTN yaiku Hon. Najib Balala saka Kenya, Hon. Edmund Bartlett saka Kenya, lan Dr. Taleb Rifai mantan Sekretaris Jenderal UNWTO saka Yordania. Katelu bakal gabung karo World Tourism Network ing Magical Kenya Stand ing London.

Kenya bakal dadi tuan rumah pisanan kanggo rapat langsung para pahlawan lan anggota WTN sajrone WTM ing London.

Kenya Stand AF245 bakal dadi ajang dina Senin, 1 November, jam 4.00
Informasi liyane kasedhiya ing situs web acara pahlawane

Aula Pahlawan Pariwisata Internasional mung mbukak kanthi nominasi kanggo ngenali sing wis nuduhake kepemimpinan, inovasi, lan tumindak sing luar biasa. Pahlawan Pariwisata nindakake langkah ekstra.

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia ujar:

"Kenya minangka kanca sejati pariwisata global. Sawise luwih saka 200 rapat zoom akeh anggota WTN dadi kanca apik.

Pahlawan kita menehi inspirasi kanggo ngatasi akeh tantangan. Aku ora sabar ngenteni sawetara pahlawan lan kanca liyane kanthi langsung.

WTN saiki dadi 128 negara lan luwih saka 1000 anggota kuwat.

Kanggo Jaringan Pariwisata Dunia Kenya bakal dadi pusat ing Pasar Wisata Dunia ing London.

Kanthi kabeh kanca-kanca Kenya, World of Tourism bangga karo pahlawan pertama kita, Hon. Najib Balala, Sekretaris Pariwisata kanggo Kenya. Dheweke pancen entuk!

SOURCE: www.pawanes.pk

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar