Kenya wis siyap minangka papan anyar kanggo Majelis Umum UNWTO 2021

  • UNWTO ngenteni nganti Setu kanggo ngandhani anggota. Majelis Umum sing bakal teka dipindhah saka Maroko menyang Spanyol.
  • Dina Minggu Hon. Najib Balala, Sekretaris Pariwisata kanggo Kenya ngundang Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) lan anggotane kanggo nganakake Majelis Umum sing bakal teka ing Kenya.
  • Maroko minangka papan asli lan mung dibatalake minggu kepungkur amarga kuwatir COVID.

Kenya mesthi wis dadi pimpinan pariwisata ing Afrika, lan ngluwihi nalika nerangake nada lan tren kanggo bawana lan liya-liyane.

Dina Setu Hon. Najib Balala, Sekretaris Pariwisata kanggo Negara Afrika Timur iki dilaporake dening UNWTO babagan Majelis Umum UNWTO sing ditunggu-tunggu dibatalake ing Maroko amarga masalah keamanan COVID lan pindhah menyang Spanyol, markas organisasi.

Nalika UNWTO Sekretariat metu kanthi kaget akhir minggu iki, WhatsApp dadi platform sibuk kanggo para menteri pariwisata lan pimpinan pariwisata kanggo berinteraksi.

A lobi panyengkuyung digabungake kanthi cepet. Najib Balala, sekretaris pariwisata Kenya sing wis suwe, ora bisa ngyakinake kanggo njupuk kepemilikan masalah iki.

UNWTO
UNWTO

Nalika Maroko dipilih dadi ajang Majelis Umum UNWTO ing St. Petersburg, Rusia, saingan karo Kenya lan Filipina.

Pahlawan Pariwisata Dunia Najib Balala siyap nampani delegasi Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia kaping 24 menyang Kenya wiwit 30 November nganti 3 Desember 2021

Ing dina Minggu pungkasan wengi, Menteri Balala sing ora bisa turu eTurboNews: "Aku mung nulis layang sing ngundang UNWTO kanggo nganakake Majelis Umum kaping 24 ing Magical Kenya."

Ing menit iki digawe babak, gerakan iki ngormati saindhenging donya.

Cuthbert Ncube, ketua Dewan Pariwisata Afrika ngomentari babagan pembangunan iki, sing kaping pindho dheweke ndemek ing Johannesburg ing penerbangan Ethiopian Airlines sawise trip anyar menyang Ethiopia.

"Ing APapan Pariwisata frican kanthi ndhukung gerakan iki kanthi ati-ati.
The Hon. Najib Balala iku kanca apik saka ATB lan pimpinan pariwisata undisputed ing Afrika lan ngluwihi. Kawula ngaturaken sugeng tanggap warsa dhumateng Bapak Balala, saha nyuwun agunging pangaksami. Sekretaris UNWTO Zurab Pololikashvili kanggo ndhukung panjalukan loman iki, supaya Kenya, liyane Afrika, lan donya bisa bebarengan kanggo nggawe sesi kaping 24 saka Majelis Umum UNWTO majelis paling apik. Mesthine nduweni wigati banget kanggo masa depan pariwisata. Kita kabeh butuh lan setuju babagan cara metu saka krisis iki lan mbalekake sektor kasebut.

The Jaringan Pariwisata Dunia makili entitas pariwisata ing luwih saka 128 negara ndhukung banget Kenya dadi tuan rumah Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa.

Dr Peter Tarlow, minangka presiden World Tourism Network, nyathet pentinge interfacing pariwisata lan pan-globalisme lan nyatakake yen Kenya dadi tuan rumah rapat umum gedhe kasebut nuduhake fase anyar lan produktif pariwisata donya.

Minangka organisasi internasional, penting supaya majelis pariwisata dianakake ing saindenging jagad lan hosting kasebut bakal nyorot Benua Afrika, khususe Afrika Timur, lan menehi dorongan tambahan kanggo pangembangan ekonomi liwat pariwisata ing saindenging Afrika.

Jaringan Pariwisata Dunia ndhukung banget gagasan yen negara-negara ing saindenging jagad kudu duwe kesempatan sing padha kanggo dadi tuan rumah konferensi utama. Pendekatan ing saindenging jagad iki nerjemahake ide-ide Perserikatan Bangsa-Bangsa dadi kasunyatan sing bisa digunakake.

Nalika Maroko nggawe keputusan tanggal 15 Oktober kanggo mbatalake acara kasebut, UNWTO ngandhani anggota kanthi bener sajrone 3 dina tanggal 18 Oktober babagan Majelis Umum sing bakal ditindakake ing Madrid, markas UNWTO.

Kanthi tawaran Kenya sing loma, bakal ngormati upaya Maroko ing acara iki lan ngidini Majelis Umum tetep ing Afrika kaya sing diramalake.

Perlu dielingake, manawa Dewan Eksekutif nemtokake nada rapat pungkasan GA ing Madrid. Papan kanggo rong acara iki durung tau ana ing kutha sing padha.

Masyarakat saiki nonton pimpinan UNWTO nyetujoni panjaluk Kenya tanpa wektu tundha.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan