Airlines Klik ing kene yen iki siaran pers!

Honolulu to Sydney: Cara Anyar kanggo mabur Hawaiian Airlines

Airbus A330 Hawaiian Airlines
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hawaiian Airlines dina iki dikonfirmasi bakal nerusake layanan kaping lima saben minggu ing antarane Bandara Sydney Kingsford Smith Australia (SYD) lan Bandara Internasional Daniel K. Inouye (HNL) Honolulu, wiwit 13 Desember. Hawaiian, sing nundha rute kasebut ing Maret 2020 amarga Watesan lelungan sing ditindakake nalika wiwitan pandemi, bakal nampani warga Australia bali menyang pulo kasebut kanthi keramahan khas Hawaiian ing wektu preian.

"Kita seneng bisa nyambung maneh Hawaii lan Australia lan wis diwanti-wanti dening respon masyarakat kanggo program vaksinasi nasional Australia, mbisakake mbukak maneh wates," ngandika Andrew Stanbury, direktur regional kanggo Australia lan Selandia Baru ing Hawaiian Airlines. 

"Hawai'i minangka tujuan liburan sing populer banget kanggo wong Australia, lan kita ngerti akeh wong sing ngenteni preian ing Hawaii. Kita ngarep-arep bisa nampa tamu maneh ing papan kanthi aman kanggo nikmati keramahan asli sing kita kenal lan ora kejawab para tamu," ujare.

HA451 bakal nerusake 13. Desember kanthi mangkat saka HNL dina Senin lan Rebo nganti Setu jam 11:50 lan tekan SYD kira-kira jam 7:45 ing dina sabanjure. Wiwit tanggal 15 Desember, HA452 bakal mangkat saka SYD dina Selasa lan Kemis nganti Minggu jam 9:40 kanthi jadwal tekane jam 10:35 ing HNL, ngidini para tamu mriksa akomodasi lan miwiti njelajah O'ahu, utawa nyambung menyang sembarang saka papat tujuan Island Neighbor Hawaiian. 

Gubernur Hawaiʻi David Ige minggu kepungkur nampani tamu maneh wiwit tanggal 1 Nopember saiki amarga upaya kesehatan masyarakat wis nyebabake tingkat COVID sing paling murah ing Amerika Serikat. Hawaiian Airlines pungkasan sasi uga dibukak a video anyar ing pesawat nyengkuyung para pengunjung Travel Pono (tanggung jawab) kanthi nikmati Hawai'i kanthi aman lan tanggung jawab. 

Saliyane penerbangan nonstop sing trep menyang Hawai'i, lelungan Australia sing mabur ing Hawaiian Airlines uga entuk akses maneh menyang jaringan domestik AS sing ekstensif operator kasebut, ngidini dheweke bisa nerusake perjalanan menyang 16 gateway daratan AS - kalebu tujuan anyar ing Austin, Orlando, lan Ontario, California - kanthi pilihan kanggo seneng singgah ing Kapuloan Hawaii.

Hawaiian bakal terus ngoperasikake rute SYD-HNL kanthi 278 kursi, pesawat Airbus A330 sing wiyar, sing nduweni 18 kursi kulit premium Cabin, 68 kursi Extra Comfort sing populer, lan 192 kursi Kabin Utama. 

Saiki, mung warga Australia lan warga permanen sing bali lan anggota kulawarga sing diidini mlebu Australia tanpa pengecualian. Nalika syarat entri kanggo negara bagian Hawai'i tetep diumumake, Hawaiian ngarep-arep negara Hawai'i bakal nyelarasake syarat kasebut karo aturan pamrentah AS sing mbutuhake kedatangan internasional kanggo nuduhake bukti vaksinasi lan tes COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone telung dina sawise budhal. efektif 8 Nov.

Aturan internasional terus berkembang, lan lelungan dianjurake supaya tetep dianyari liwat saluran pemerintah resmi nalika nyiapake perjalanan. 

Hawaiian miwiti layanan SYD-HNL ing Mei 2004 lan njaga posisine minangka operator tujuan utama kanggo lelungan menyang Hawaiʻi liwat New South Wales. Layanan telung minggu saben operator antarane HNL lan Bandara Brisbane (BNE), sing diluncurake ing November 2012, tetep ngaso.

Dolan maring www.HawaiianAirlines.com kanggo ndeleng jadwal penerbangan lan tuku tiket.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar