Airlines Klik ing kene yen iki siaran pers!

Toki Air gabung karo Sabre: A anyar Tokyo asli

Radixx, perusahaan Saber lan panyedhiya perangkat lunak ritel maskapai utama, dina iki ngumumake perusahaan wis nggawe kesepakatan kanggo suite produk Radixx lengkap karo TOKI AIR, maskapai biaya murah start-up adhedhasar kutha pelabuhan Jepang, Niigata. TOKI AIR wiwitane bakal fokus strategi ing pasar santai regional kanthi penerbangan sing asale saka Bandara Niigata menyang tujuan domestik utama ing Jepang.  

TOKI AIR milih Radixx minangka mitra teknologi amarga wis ana ing Jepang uga duwe kemampuan kanggo memenuhi timeline implementasi maskapai kasebut. Minangka bagean saka keterlibatan, TOKI AIR bakal njupuk kauntungan saka suite produk Radixx kalebu Radixx ezyCommerce, Radixx Res, Radixx Go, Radixx Go Touch, lan Radixx Insight. Adopsi suite lengkap bakal ngidini maskapai kasebut ngluncurake penjualan kanthi solusi paling modern lan nyepetake efisiensi wiwit wiwitan operasi.  

"Kita kesengsem karo saben demo produk sing kita tingali ing babagan wektu respons lan proses otomatis sing bakal mbantu nggawe maskapai," ujare Masaki Hasegawa, direktur Perwakilan, TOKI AIR. "Kita ngucapke matur nuwun banget marang tim Saber lan Radixx kanggo komitmen kanggo ketemu wektu implementasi. Kita yakin manawa tilas tilas sing ana ing Jepang bebarengan karo jembar produke ngidini kita nggawe dalan sing apik karo Saber lan suite produk Radixx minangka mitra teknologi sing dipilih. "  

Kanggo nampilake penawaran e-commerce, TOKI AIR bakal nggunakake mesin pesenan internet Radixx ezyCommerce kalebu Portal Agensi Perjalanan sing terintegrasi sing bakal digunakake dening agen perjalanan lokal. TOKI AIR bakal njaga kontrol tingkat tinggi ing merek online lan nawakake nggunakake Sistem Manajemen Konten ezyCommerce Radixx.  

TOKI AIR bakal langsung urip ing sistem layanan penumpang Radixx Res sing dirancang kanggo ngoptimalake strategi ritel lan konversi, kanthi ritel dibangun ing inti, supaya manajemen penerbangan lan layanan tambah nilai terpusat. Logika terpusat iki sing bakal ngidini maskapai kasebut nyiyapake tawaran tarif kanthi cepet lan tambahan uga ngotomatisasi proses sing ngaktifake efisiensi. Antarmuka sing modern lan intuisi ndhukung kabutuhan karakter byte dobel, nambah pengalaman agen.   

Suite layanan keberangkatan Radixx Go lan solusi seluler Radixx Go Touch bakal ngidini TOKI AIR ngembangake operasi check-in ing bandara lan gampang ngembangake kapasitas sajrone musim puncak nggunakake agen roaming. Bareng, solusi layanan desktop lan solusi seluler bakal mbantu nggawe pengalaman bandara sing efisien kanggo para plancong.  

TOKI AIR bakal nggunakake alat nglaporake lan analytics Radixx Insight kanggo nggawe keputusan bisnis kanthi cepet lan migunani kanthi nyata.  

"Kami seneng bisa nggedhekake kemitraan ing Jepang lan nampani TOKI AIR menyang komunitas Saber lan Radixx," jarene Chris Collins, wakil presiden senior lan manajer umum kanggo Radixx. "Kita bangga bisa nyedhiyakake maskapai penerbangan kasebut kanthi teknologi terkemuka ing industri lan komitmen banget kanggo nggampangake implementasine sing lancar lan bisa urip bareng maskapai."  

Bebarengan, platform lelungan Saber lan Radixx sing kuat bakal nyedhiyakake maskapai penerbangan kasebut mandheg ing manajemen lan ngatur pesanan liwat operasi pemenuhan lan pasca penerbangan. 

TOKI AIR ngoperasikake penerbangan uji coba saka Bandara Narita Tokyo menyang Bandara Sado tanggal 24 Mei 2021. TOKI AIR berencana ngluncurake penjualan ing wulan Maret 2022 lan miwiti operasi penerbangan ing pertengahan taun 2022. Maskapai iki uga duwe rencana kanggo nggedhekake bisnis kargo karo ATR Cargo Pesawat Flex.  

Babagan Saber Corporation
Saber Corporation minangka perusahaan perangkat lunak lan teknologi terkemuka sing nguatake industri perjalanan global, sing nyedhiyakake macem-macem perusahaan lelungan kalebu maskapai penerbangan, perusahaan hotel, agen perjalanan lan panyedhiya liyane. Perusahaan nyedhiyakake solusi ritel, distribusi, lan pemenuhan sing mbantu para pelanggan supaya bisa luwih efisien, nyepetake penghasilan lan nawakake pengalaman pribadi para wisatawan. Liwat pasar perjalanan sing misuwur, Saber nyambungake supplier lelungan karo para pembeli saka saindenging jagad. Platform teknologi Sabre ngatur luwih saka $ 260Bar blanja perjalanan global saben taun. Kantor pusat ing Southlake, Texas, AS, Saber nglayani pelanggan ing luwih saka 160 negara ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi www.sabre.com

Babagan Radixx 

Didegake ing taun 1993, Radixx, kantor pusaté ing Orlando, Florida, nggabungake pendekatan teknologi inovatif kanthi model kemitraan unik sing ngidini maskapai kabeh ukuran lan model bisnis dadi pengecer sing efektif lan operator sing efisien. Radixx nyedhiyakake maskapai penerbangan LCC lan ULCC, kalebu dhukungan distribusi GDS. Radixx nawakake Mesin Pesenan Internet kelas internasional, Radixx ezyCommerce ™, Sistem Layanan Penumpang berbasis cloud, Radixx Res ™, lan Suite Layanan Departure sing misuwur, Radixx Go ™, dirancang kanthi unik supaya maskapai bisa nambah untung lan nggedhekake produktivitas liwat layanan distribusi sing ditambahi. Wiwit 2016, Radixx wis ngirim sistem layanan penumpang berbasis mikro-generasi kaping enem. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Radixx, bukak www.radixx.com

About TOKI AIR  

Didirikan ing taun 2020, TOKI AIR minangka maskapai murah sing digawe bebarengan karo Kamar Niaga Niaga lan Asosiasi Eksekutif Perusahaan Niigata. Maskapai anyar kasebut diarepake bakal ngoperasikake pesawat ATR menyang rute sing apik kayata wilayah Kansai, Nagoya, Sendai, lan Sapporo. TOKI AIR rencana wiwit operasi ing taun 2022. Lan TOKI AIR ngrencanakake rute anyar sing ana gandhengane karo SADO-pulau lan Tokyo. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar