Pos Tamu

CNN New Love kanggo Samsung: Lan mbayar!

CNN lan Samsung partner kanggo kampanye global njelajah daya positif saka teknologi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

CNN International Commercial (CNNIC) wis kerja sama karo Samsung Electronics (Samsung) kanggo kampanye iklan sing nyorot kekuwatan teknologi kanggo mbangun masa depan sing luwih apik lan mbantu wong ngatasi tantangan liwat inovasi teknologi.

Liwat seri film bermerek 'Better Tech For All' lan keselarasan merek karo inisiatif editorial 'Tech for Good', kampanye kasebut bakal nyambungake Samsung karo pamirsa global CNN kanggo nampilake carane wong nggunakake teknologi inovatif kanggo nguatake awake dhewe lan komunitas.

Better Tech Kanggo Kabeh', seri konten bermerek sing diprodhuksi dening studio merek global sing menang penghargaan CNNIC nggawe, nderek tema umum inovasi luar biasa sing ngidini wong bisa berkembang lan ngatasi tantangan liwat teknologi. Film pisanan 'Ditandatangani karo katresnan' fitur David Cowan, penerjemah basa isyarat budheg ekspresif sing wis mbantu woro-woro negara resmi saka Georgia ing AS lan wis kokwaca kanggo pirsawan budheg kanggo meh telung puluh taun. Dheweke nyritakake kepiye teknologi nggawe informasi luwih gampang diakses lan ningkatake kualitas urip komunitas budheg. Minangka bagean saka komitmen CNNIC kanggo kelestarian, Create wis gabung karo inisiatif Ad Net Zero Advertising Association lan iki minangka film pertama Create sing diprodhuksi karbon kanthi netral nggunakake kalkulator karbon Albert kanggo nyuda jejak karbon. Priksa iki cuplikan ing mburi layar kanggo sinau luwih lengkap babagan carane tim produksi ing saindenging jagad ngarahake film sing menehi inspirasi iki.

n tambahan, ing 'Tech for Good' seri wis dibukak kanggo taun kapindho saurutan, ing kemitraan karo Samsung. Tuan rumah dening CNN anchor lan koresponden Kristie Lu Stout, mangsa kaping pindho saka 'Tech for Good' dibukak ing Juli taun iki lan kasusun saka patang 30-menit episode ditayangke nganti November tengen CNN International TV, karo isi ekstra ing platform digital lan sosial, njelajah carane teknologi mbantu loro wong lan masyarakat luwih akeh ing kabeh saka pendidikan kanggo kelestarian.

"Sampeyan mesthi dadi hak istimewa kanggo partner karo pimpinan industri kaya Samsung kanggo inisiatif lintas platform sing menehi inspirasi sing nuduhake kekuwatan teknologi," ujare. Rob Bradley, Wakil Presiden Senior, Komersial Internasional CNN. "Nguwasani crita kualitas kanthi nggunakake wawasan data lan analytics nggawe solusi inovatif sing bakal nyambungake merek karo pamirsa utama ing saindenging jagad. Kita ngarepake kolaborasi iki sing menehi inspirasi marang para pamirsa CNN kanggo mikir babagan masa depan lan ningkatake urip wong liya kanthi nggawe teknologi sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar