Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Turki Breaking News

Turis Rusia ditangkep ing Turki amarga miwiti kebakaran liar ing Antalya

Turis Rusia ditahan ing Turki amarga miwiti kebakaran alas.
Turis Rusia ditahan ing Turki amarga miwiti kebakaran alas.
ditulis dening Harry Johnson

Para pendaki Rusia dicurigai ora sengaja nggawe kebakaran liar sing kedadeyan ing cedhak tujuan wisata Turki sing populer.

Print Friendly, PDF & Email
  • Wildfire bisa uga diwiwiti dening turis Rusia sing mlaku-mlaku ing dalan sing populer.
  • Turis Rusia ditahan sajrone investigasi pra-sidang babagan kahanan kedadeyan kasebut.
  • Petugas pemadam kebakaran Turki di-push nganti watesan nalika nglawan kebakaran liar musim panas taun iki.

Dina Senin, polisi Turki nahan sekelompok turis Rusia ing Antalya, sawise kacarita wildfire ing wilayah padhet alas ing deso.

Miturut penegak hukum lokal, pitu warga Rusia dicurigai ora sengaja miwiti kebakaran liar sing kedadeyan ing cedhak papan wisata sing populer.

Panguwasa lokal ing wilayah Çağlarca ngaku geni Sabtu bisa uga diwiwiti kanthi api unggun sing digawe dening klompok turis Rusia sing mlaku ing dalan Lycian Way sing populer.

Miturut juru bicara misi diplomatik Rusia ing Antalya, pengadilan nggawe keputusan kanggo nahan turis Rusia sajrone investigasi pra-sidang babagan kahanan kedadeyan kasebut.

Enem wong liyane uga dicekel ing Turkey ing Agustus, ing anggepan saka nyetel geni kanggo wilayah alas, wektu iki ing biaya saka arson. Polisi pancen kudu ngreksa para tersangka, sing wis dioyak warga sing nesu.

Wong telu liyane sadurunge ditahan ing Bodrum sawise polisi ngaku yen dheweke kejiret mbuwang puntung rokok saka jendela mobil nalika nyopir ing sadawane alas garing.

Petugas pemadam kebakaran Turki di-push menyang watesan sajrone musim panas nglawan kebakaran hutan, akeh sing ngancam tujuan wisata populer ing sekitar Antalya lan Mugla.

Sakitar 107 Turkey kebakaran mbutuhake langkah darurat dening petugas pemadam kebakaran. Atusan wong sing tatu amarga kobongan sing nyebar lan ewonan diungsi saka omahe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar