Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Wong Kanada Saiki Bisa Nggawe Tes PCR In-Hotel ing Jamaika kanthi Suda

Tes Pra-budhal Jamaika kanggo Wisatawan Kanada
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Wong Kanada sing lelungan menyang Jamaika saiki bakal entuk manfaat saka layanan tes PCR sing luwih gampang diakses lan terjangkau nalika ana ing panggonan kasebut amarga upaya lobi sing terus-terusan saka Dewan Wisatawan Jamaika (JTB). Pejabat Jamaika wis kerja sama karo rong laboratorium pribadi ing pulo kasebut kanggo nyedhiyakake warga Kanada sing bali menyang omah kanthi akses menyang tes PCR ing hotel kanthi rega diskon.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pengunjung Kanada menyang Jamaika ora bakal bisa nggawe tes pra-budhal COVID-19 kanthi nyuda biaya luwih saka 50%.
  2. Turis sing manggon ing hotel sing dilisensi ing Koridor Tahan Jamaika lan akomodasi liyane sing disetujoni bisa gawe jadwal tes PCR sing bakal ditindakake ing properti liwat layanan concierge.
  3. Agen lelungan uga bakal bisa nggawe tes PCR kanggo klien luwih dhisik.

Wiwit Senin, 25 Oktober, pengunjung Kanada bakal bisa menehi tes molekuler COVID-19 sadurunge budhal langsung liwat Klinik Kesehatan Baywest lan Solusi Teknologi Limited (TSL) kanggo $75 USD (kalebu pajak), suda luwih saka 50% saka rega testing PCR sadurungé. Pengunjung kudu nggawe jadwal tes liwat portal laboratorium online khusus supaya bisa entuk tarif eksklusif iki.

Turis sing manggon ing hotel sing dilisensi ing Koridor Resilient Jamaika lan akomodasi liyane sing disetujoni bisa gawe jadwal tes PCR sing bakal ditindakake ing properti liwat layanan concierge sing trep. Pengunjung sing manggon ing vila, omah tamu, utawa omah pribadi bisa nggawe janjian langsung ing lokasi laboratorium Baywest utawa TSL sing paling cedhak. Agen lelungan uga bakal bisa nggawe tes PCR kanggo klien luwih dhisik.

"Tes PCR ing hotel anyar Jamaika lan rega suda bakal dadi pangowahan game lelungan Canadian ngunjungi tujuan," ujare Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett. "Upaya iki minangka inisiatif paling anyar sing ditindakake Jamaika CARES program, komitmen lengkap tujuan kanggo nyedhiyakake kabeh lelungan pengalaman sing aman lan lancar nalika ngunjungi pulo kita sing ayu.

"Musim musim gugur lan musim dingin sing bakal teka kritis kanggo sektor pariwisata Jamaika, lan JTB bangga wis negosiasi opsi tes COVID-19 sing luwih apik kanggo lelungan Kanada ing pulo," ujare Donovan White, Direktur Pariwisata, Jamaika. "Kabeh mitra kita ing Jamaika lan Kanada ngormati banget manawa para pengunjung ing papan kasebut saiki bakal duwe akses menyang tes PCR sing canggih kanthi kepenak ing hotel kanthi rega diskon banget."

Wong Kanada sing lelungan menyang Jamaika bisa Book tes PCR online sadurunge budhal utawa nalika ing panggonan liwat rong platform pesenan khusus iki:

Platform online njupuk kabeh informasi sing dibutuhake kanggo mlebu maneh ing Kanada, kalebu tanggal lelungan lan lokasi tes. Pembayaran kanggo layanan bakal diproses online nalika pesenan liwat kertu kredit. Asil tes saka Baywest lan TSL bakal langsung dikirim lewat email menyang klien 24- nganti 48 jam sawise koleksi sampel.

"JTB wis kerja keras kanggo kolaborasi karo laboratorium akreditasi negara kanggo nggampangake tes sing luwih gampang diakses lan terjangkau kanggo para pengunjung Kanada," ujare Angella Bennett, Direktur Regional, Kanada, Papan Wisata Jamaika. "Kita bungah banget kanggo nggawa layanan sing wis ditunggu-tunggu iki menyang pasar lan nggawe lelungan menyang Jamaika luwih lancar kanggo wong Kanada ing mangsa iki."

Minangka pedoman lelungan mlebu maneh Kanada saiki, kabeh penumpang umur limang taun lan luwih preduli saka status vaksinasi kudu menehi bukti asil tes molekuler negatif COVID-19 kanggo mlebu ing negara kasebut. Tes sing bener kudu ditindakake sajrone 72 jam saka wektu budhal pesawat sing dijadwalake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan protokol entri saiki Jamaika lan layanan tes kanggo lelungan Kanada, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar